فعالیت مجدد وب‌سایت محبوب اشتراک‌گذاری فایل

روتیتر: سایت Pirate Bay دوباره فعال می شود؛
عنوان: فعالیت مجدد وب‌سایت محبوب اشتراک‌گذاری فایل
خلاصه مطلب:

موسیقی ما - سایت Pirate Bay که با تهدید دادگاه سوئدی به جریمه سنگین تامین کننده پهنای باند آن بسته شده بود، دوباره فعالیتش را آغاز کرد.


متن کامل:

موسیقی ما - سایت Pirate Bay که با تهدید دادگاه سوئدی به جریمه سنگین تامین کننده پهنای باند آن بسته شده بود، دوباره فعالیتش را آغاز کرد.

این وب‌سایت که یکی از محبوب‌ترین وب‌سایت‌های اشتراک‌گذاری فایل در جهان به شمار می‌رود پس از یک روز تعطیلی مجددا قابل دسترس شد و بنیانگذران آن با انتشار بیانیه‌ای وعده دادند به مبارزه علیه مقامات سوئدی ادامه دهند.

دادگاهی در استکهلم به بلک اینترنت - تامین کننده پهنای باند این وب‌سایت - دستور داده بود ارایه پهنای باند به Pirate Bay را متوقف کند یا با جریمه 500 هزار کرون -70 هزار دلار- مواجه خواهد شد.

در ماه آوریل دادگاهی با محاکمه چهار بنیانگذار این سایت آن‌ها را در زمینه ترویج نقض کپی‌رایت به‌واسطه اداره این سایت گناهکار شناخته و به یک سال زندان محکوم کرده بود.

این چهار نفر همچنین به پرداخت 30 میلیون کرون -2.72 میلیون یورو- جریمه به صنعت فیلم و موسیقی محکوم شدند اما تقاضای تجدیدنظر کردند با این حال در ماه ژوییه صنعت فیلم مجددا از آن‌ها شکایت کرده و خواستار جلوگیری از فعالیت بلک اینترنت شد.

Pirate Bay که در سال 2003 راه‌اندازی شد از طریق لینک‌های نقطه به نقطه اشتراک‌گذاری فایل‌های فیلم و آهنگ را امکان پذیر می‌کند و مدعی داشتن 22 میلیون کاربر در جهان است.

منبع: ایسنا


عکس: Array