گوگل وارد بازار فروش موسیقی شد

روتیتر: یکی از گام‌های تازه گوگل برداشته شد؛
عنوان: گوگل وارد بازار فروش موسیقی شد
خلاصه مطلب:

موسیقی ما - غول اینترنتی گوگل با سرویس جدیدی برای یافتن و خرید آهنگ‌ها در اینترنت، به بازار موسیقی آنلاین وارد شد.


متن کامل:

موسیقی ما - غول اینترنتی گوگل با سرویس جدیدی برای یافتن و خرید آهنگ‌ها در اینترنت، به بازار موسیقی آنلاین وارد شد.

این سرویس که تنها در آمریکا فعالیت می‌کند، به کاربران امکان می‌دهد با استفاده از عنوان آهنگ، هنرمند یا قطعه‌ای از متن آهنگ، جست‌وجو انجام داده و هم‌چنین آهنگ‌های مورد نظر را به صورت مستمر پخش می‌کند.

هنگامی که کاربران با استفاده از سرویس «وان باکس» گوگل به جست‌وجو می‌پردازند، ویجتی که توسط شرکت‌های ناشر موسیقی «آی لایک» یا «لالا» پشتیبانی می‌شود، ظاهر شده و امکان پخش کل آهنگ را فراهم می‌کند.

کادر «مای‌اسپیس» نیز به کاربران امکان می‌دهد قطعه‌های آهنگ را خریداری کنند و همچنین ویدئوهای آهنگ و اطلاعات دیگر مانند کنسرت‌های آینده خواننده مورد نظر را نشان می‌دهد.

طبق اعلام گوگل، کلمات «آهنگ» و «متن آهنگ» جز 10 واژه پرجست‌وجوی برتر همه زمان‌ها بوده‌اند؛ اپل در حال حاضر با داشتن 70 درصد فروش جهانی، بازار آهنگ آنلاین را در اختیار دارد. در اروپا نیز شرکت‌هایی مانند «spotify» در حال کسب محبوبيت هستند.

سرویس جدید گوگل امیدوار است بتواند با سرویس‌های مشابه رقابت کند. این شرکت اینترنتی در حال حاضر دانلود رایگان قطعات آهنگ دارای مجوز را در چین عرضه می‌کند و اکنون تلاش می‌کند شرکایی بیابد تا این مدل جدید عرضه آهنگ را در سطح بین‌المللی فراهم کند.

منبع: ایسنا


عکس: Array