اعلام نامزدهای جایزه بهترین موسیقی فیلم سال :: موسیقی ما ::
موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما
موسیقی ما
  پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 11:46        موسیقی ایران | موسیقی جهان | درباره ما | تماس با ما | گالری عکس | برنامه کنسرت‌ها | پيوندها | تبلیغات در موسیقی‌ ما        
 
 
 




موسیقی ما - نام آهنگسازهای مشهوری چون کارتر برول، الکساندر دسپلات، جیمز هورنر و هانس زیمر در میان نامزدهای دهمین دوره جوایز بهترین موسیقی فیلم به چشم می‌خورد.

جوایز این دوره روز 23 اکتبر در جریان اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم گنت در بلژیک اهدا می‌شود.

در بخش بهترین آهنگساز سال که به کارنامه 12 ماه گذشته آهنگسازان نگاه می‌اندازد و شامل فیلم‌های نیمه دوم سال 2009 و نیمه اول سال 2010 می‌شود نام افراد زیر دیده می‌شود: کارتر برول برای فیلم‌های «نقطه کور»، «یک مرد جدی»، «جایی که وحشی‌ها هستند»، «حال بچه‌ها خوب است» و «زوزه» که به زودی اکران می‌شود.

هانس زیمر برای موسیقی فیلم‌های «شرلوک هلمز»، «منِ نفرت‌انگیز» و «پیچیده است» نامزد این جایزه شده است. دسپلات که سال گذشته با فیلم «مورد عجیب بنجامین باتن» دو جایزه از این مراسم به خانه برد برای فیلم‌های «آقای فاکس شگفت‌انگیز»، «حماسه گرگ و میش: ماه نو»، «جولی و جولیا» و «نویسنده در سایه» نامزد این جایزه معتبر شده است.

دیگر نامزدهای این جایزه از این قرار هستند؛ دنی الفمن برای «آلیس در سرزمین عجایب» و «مرد گرگ‌نما»، جان پاول برای «منطقه سبز»، «چگونه اژدهای خود را تربیت کنید»، «عصر یخبندان: ظهور دایناسورها» و «شوالیه و روز».

دسپلات، هورنر و زیمر نامزدهای اسکار بهترین آهنگساز جایزه اسکار سال گذشته بودند. جایزه‌ای که در نهایت به مایکل جاچینو برای موسیقی انیمیشن «بالا» رسید. جاچینو با موسیقی «بالا» یکی از نامزدهای سال گذشته بهترین آهنگساز سینمایی از آکادمی جهانی موسیقی فیلم بود.

در بخش بهترین موسیقی برول به همراه کارن اورزولک برای «جایی که وحشی‌ها هستند»، دسپلات برای «آقای فاکس شگفت‌انگیز»، جیمز هورنر برای «آواتار»، ابل کورزنیوسکی برای «یک مرد مجرد» و زیمر برای «شرلوک هلمز» نامزد دریافت جایزه شده‌اند.

در بخش بهترین ترانه نوشته‌شده برای فیلم رایان بینگام و تی بون برنت با ترانه «The Weary Kind» برای فیلم «دل دیوانه» یکی از نامزدها هستند، این دو نفر جایزه اسکار سال گذشته برای بهترین ترانه را برای همین ترانه به خانه برده‌اند. دیگر نامزدهای این بخش رندی نیومن با ترانه «تقریبا آنجا» برای فیلم «شاهزاده و قورباغه» که نامزد جایزه اسکار بود، هورنر به همراه گروهش برای «تو را می‌بینم» از فیلم «آواتار»، پل مک‌کارتنی با «می‌خواهم به خانه بیایم» برای فیلم «حال همه خوب است» و جان برجیسن برای «چوب و سنگ» از فیلم «چگونه اژدهای خود را تربیت کنید» هستند.

نامزدهای جوایز بهترین موسیقی فیلم را بیش از 300 تن از آهنگسازان، تهیه‌کنندگان موسیقی و دیگر دست اندرکاران موسیقی که عوض آکادمی جهانی موسیقی فیلم هستند انتخاب کرده‌اند.

منبع: خبر آنلاین




به روز شده در : دوشنبه 25 مرداد 1389 - 21:17



اخبار مرتبط
چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |
Bookmark and Share

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:
:
:
مرا از پاسخ به نظرم با خبر کن


در صورت مشاهده هر گونه توهین به عقاید و تفکرات دیگران و مباحثه بصورت گستاخانه با کاربران دیگر، نظر متخلف ویرایش و یا حذف خواهد شد .مجادله های خصوصی تایید نخواهند شد.
هرگونه اظهارنظر، طرفداری یا انتقاد از هر هنرمندی باید بر اساس احترام و ادبیات مناسب باشد


آخرین خبرهای موسیقی ما را در صندوق پستی خود دریافت کنید
پست الکترونیکی:



 
 

موسیقی ما

Copyright 2008-2012 © www.musicema.com
استفاده از مطالب سایت رسمی موسیقی ‌ما فقط با ذکر منبع مجاز است | کلیه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه موسیقی‌ما و شرکت توسعه فناوری نوآوران پارسیس است

مجموعه سایت های ما: سینمای ما، موسیقی ما، تئاترما، فوتبال ما، بازار ما، آگهی ما


بازديد امروز: 212126
بازديد ديروز: 421039
متوسط بازديد هفته گذشته: 442974
بيشترين بازديد:
سه شنبه 3 آبان 1390
1245778
مجموع بازديدها: 319997699

جزئیات آمار بازدید

Check Google Page Rank
موسیقی ما
موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما
موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما موسیقی ما