برنامه یاد بعضی نفرات
 
پنجشنبه اول اسفندماه و در تالار وحدت تهران؛
آیین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره موسیقی فجر برگزار شد
موسیقی ما – شامگاه پنجشنبه اول اسفندماه آیین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر برگزار شد.

این مراسم در تالار وحدت تهران و با حضور چهره ها و مقامات فرهنگی و هنری کشور اجرا شد که از جمله مقامات حاضر در برنامه می توان به دکتر «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دکتر «علی مرادخانی» معاونت هنری وزارت ارشاد ، «پیروز ارجمند» مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد ، «حسن ریاحی» دبیر جشنواره بیست و نهم ، «احمد مسجد جامعی» رییس شورای شهر تهران و دکتر «محمدرضا باهنر» نایب رییس مجلس شورای اسلامی اشاره کرد. همچنین چهره های هنری نظیر استاد «شهرام ناظری» ، استاد «حسین خواجه امیری» ، استاد «عثمان خوافی» ، «کمال پورتراب» ، «داریوش ارجمند»، «شاهین فرهت» ، «لوریس چکناواریان» ، «صدیق تعریف»، «عثمان محمدپرست» ، «بیژن بیژنی» ، «هوشنگ ظریف»، «جاوید مجلسی»، «عبدالحسین مختاباد»، «هوشنگ کامکار» و «حمیدرضا نوربخش» و... اشاره کرد.

جشنواره بیست و نهم از روز 24 بهمن کار خود را آغاز کرد و افراد و گروه ها از سراسر ایران و سایر کشورها در بخش های مختلف به رقابت پرداختند. در آیین اختتامیه نیز برگزیدگان هر بخش لوح تقدیر و جوایز نقدی خود را از مسئولین دریافت کردند.

مراسم با قرائت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و حسن ریاحی به عنوان دبیر جشنواره موسیقی فجر اولین سخنران مراسم بود. او در سخنان کوتاهی گفت: «حضور و همکاری گروه های بین المللی و هنرمندان پیشکوست در شورای سیاست گذاری جشنواره موسیقی به همراه استقبال علاقه مندان از ویژگی های مهم این دوره بود که این اجراها شب گذشته به پایان رسید».

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که حمایت های دولت از حوزه موسیقی و جشنواره موسیقی فجر همچنان و با جدیت ادامه داشته باشد.

در ادامه برنامه برندگان بخش آهنگسازی کلاسیک غیر ایرانی معرفی شدند. «هادی رحمانی» برای قطعه «سوئیت برای ارکستر» از تهران و «عرفان وکیلی» برای قطعه «گنبد افلاک» از تهران برندگان این بخش بودند.

در شاخه پایان نامه های دانشجویی نیز تندیس و لوح تقدیر به «نیلوفر کریمی» برای قطعه «رخ» از کرج و «علیرضا اکبرپور» برای قطعه «سمفونی اپز» اهدا شد. همچنین در بخش آهنگسازی کلاسیک ایرانی ، «کوروش متین» با قطعه «طلوع» از تهران و «مجتبی حبیبی» با قطعه «همراز» از تهران موفق به کسب جایزه شدند.

در بخش ویژه‌ آهنگسازی حماسی هم از «کیوان عطایی» برای قطعه «تهمتن» از مشهد تقدیر شد. سپس کلیپی از روند اجرایی و برگزاری جشنواره موسیقی فجر پخش شد که در این کلیپ بخش هایی از کنسرت های گروه ها و خوانندگان در تمامی سالن ها نیز پخش می شد.

عباس سجادی پس از پخش این کلیپ گفت: «حضور نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و اعضای محترم کمیسیون فرهنگی در برنامه ها و تصمیم گیری های وزارت ارشاد بسیار حائز اهمیت است. بین شورای شهر و شهرداری تهران و وزارت ارشاد هم تعامل خوبی برقرار است که این ارتباطات نوید روزهای خوبی را در آینده می دهد. با این همدلی می توان امکانات بسیار خوبی را برای موسیقی فراهم کرد که بسیار می تواند در اجتماع تاثیرگذار باشد و قدری با این هنر آسمانی مهربان تر رفتار شود. در برخی از دوره ها توجه ویژه به موسیقی شد که شامل فراهم آوری امکانات و بودجه برای ساخت آثار و ارکسترها بود. امیدواریم که نویدهای ریاست محترم جمهوری در دیدار با هنرمندان محقق شود و تلاش های جناب آقای «جنتی» نیز حتما برای عملی شدن سریع تر آن وعده ها است».

او در ادامه افزود: «کم لطفی هایی که به اجرای موسیقی در برخی شهرها می شود اصلا قابل گذشت نیست و امیدواریم استعدادهای درخشان موسیقی که در نواحی ایران هستند بتوانند هنر خود را ارائه کنند. یک جوان ایرانی امروزه سازهای غربی را بهتر از سازهای ایرانی می شناسد زیرا ساز ایرانی را ندیده است. زیرا در شهرستانها امکان برگزاری کنسرت نیست و رسانه ما متاسفانه هرچه بیشتر تلاش می کند که ساز را نشان ندهد. یک بار هم که این اتفاق رخ می دهد می گویند که اشتباه تهیه کننده بوده است. امیدوارم اشتباه تهیه کننده باشد و از این تهیه کننده های خطاکار زیاد در تلویزیون داشته باشیم!».

در ادامه اولین اجرای زنده موسیقی مراسم توسط پروفسور «رامیز قلی اف» موزیسین شهیر جمهوری آذربایجان روی صحنه رفت. اجراهای این چهره بین المللی در طول جشنواره هم بسیار مورد توجه قرار گرفته بود و این بار هم او با تار قفقازی خود روی صحنه حاضر شد. این استاد تار به همراه «وفا قاسم زاده» (پیانو) ، «آرزو سلیم اوغا» (کمانچه) و «گلشن آغایوا» (قانون) سه قطعه را اجرا کرد. قلی اف با همان حس و حال عمیق خود قطعه اول را اجرا کرد که ریتم آرامی داشت. مثل همیشه از عمق وجود لرزش هایی بر بدن او دیده می شد که همین احساس او جمعیت را به وجد می آورد. اوج هنرنمایی این گروه در قطعه سوم بود و زمانی که این هنرمند اهل جمهوری آذربایجانی با نوای تار خود و به نشانه دوستی دو ملت کاری کرد که اشک از چشمان اساتید هنری حاضر و مردم جاری شود. رامیز قلی اف با گروهش قطعه «ای ایران» را نواختند که تمامی حضار به احترام این سرود قیام و زیر لب شعر آن را زمزمه می کردند.

با خروج نوازندگان قانون و کمانچه ، استاد «کیوان ساکت» در میان تشویق های حاضرین وارد صحنه شد. او با تار ایرانی خود در کنار قلی اف یک دوئت جذاب و دیدنی را اجرا کردند که بسیار مورد توجه قرار گرفت.

دکتر علی مرادخانی دیگر سخنران برنامه بود که در سخنان کوتاهی گفت:«قرار ما بر این است که در تمامی برنامه ها و اتفاقات خود اهالی موسیقی کارها را انجام دهند. خوشحال هستیم که دست اندرکاران فعالیت های اجرایی موسیقی همگی از هنرمندان این عرصه هستند. قولی که اوایل حضور خودمان دادیم این است که بتوانیم یک توسعه متوازن در تمامی سطوح هنر در کشور ایجاد کنیم و امیدواریم که از این منظر هم دولت محترم ما را یاری کنند. یکی از مهمترین وجوه پرداختن به مسائل هنر در حوزه آسیب شناسی اجتماعی است و می تواند کمک کند که جوانان ما با حضور در هنر از این آسیب ها مصون بمانند. امیدوارم از این منظر به هنر ارجمند موسیقی نگاه کنیم. در هر هنری مباحث حاشیه ای وجود دارد ولی اغلب این مسائل در خود هنر موسیقی وجود ندارد. امیدوارم بتوانیم با کمک اساتید و بزرگان و مسئولین کشور همه ژانرهای مختلف را داشته باشیم و بخشی را از صفحه پاک نکنیم. همچنین همه بخش های موسیقی را عرضه کنیم و هنر ارجمند خودمان را که می تواند به عنوان یک ویترین اجتماعی برای ما در دنیا باشد را به نحو شایسته ای صیانت کنیم.»

بخش دیگر برنامه تجلیل از دو هنرمند پیشکوست موسیقی با حضور دکتر مرادخانی و دکتر جنتی و دکتر ریاحی بود. «فریماه قوام صدری» که یکی از نوازنده های سرشناس و کهنه کار پیانو است مورد تجلیل قرار گرفت. «اردوان کامکار» نوازنده با سابقه سنتور هم دیگر هنرمندی بود که لوح تقدیر و تندیسی را از دست وزیر ارشاد دریافت کرد.

دکتر علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از قسمت تجلیل از هنرمندان در سخنان خود گفت: «موسیقی در حرکت ملت شریف ایران از روزهای آغازین پیروزی انقلاب اسلامی تا سال های دفاع مقدس و از دوران سازندگی تا مشارکت و حضور عمومی مردم در صحنه های مختلف اجتماعی ، پیشاهنگ و با مردم همنوا بوده است. جشنواره موسیقی فجر هر سال چشمه و کرشمه ای نو از این تحول فرهنگی را می نمایاند. همچنین بر این باور استوار است که جریان متعالی فعالیت های فرهنگی کشور را آنگونه که شایسته است در جامعه فرهنگ دوست و هنرپرور ایران همچنان پویا و شاداب نگه دارد. می گویند آنجا که سخن باز می ماند موسیقی آغاز می شود و همانطور که عالم معنا را با چشم دل می توان دید موسیقی را نیز باید با گوش شنید. کار هنرمند نوآوری و خلاقیت است. گاه دیدن یک اثر هنری یا شنیدن یک اثر موسیقایی چنان وجد آفرین است که می تواند غم را به شادی ، خودخواهی را به ایثار و تعجیل را به تدبیر مبدل سازد».

دکتر جنتی در ادامه افزود: «موسیقی هنری به قدمت تاریخ است و ایرانیان در تداوم و تعالی و تکامل آن نقشی ممتاز و متمایز داشتند. تردیدی نیست که بخشی از تاریخ موسیقی جهان با تاریخ چند هزارساله موسیقی ایران کمال می یابد. هنرمندان برای این مساله واقف اند که موسیقی ایرانی به لحاظ مقام ها و دستگاه ها و پرده ها و تنوع سازها در جهان کم نظیر و بعضا بی بدیل است. از این رو موسیقی دانان ایرانی در جهان از جایگاهی رفیع برخوردارند.

او خاطرنشان کرد: «جشنواره بین المللی موسیقی فجر عرصه گزینش آثار موسیقایی و معرفی پدیدآورندگانی است که در طول یک سال با تکیه بر گنجینه غنی موسیقی ایرانی آثاری بدیع و شایسته ستایش آفریده اند. اینک همراه با گروه های بین المللی گوشه هایی از بدایع سازی و آوازی و نغمه ها و دستگاه های موسیقی را ارائه می نمایند. تنوع بخش های جشنواره از موسیقی سنتی تا پاپ ، از آواز تا آهنگسازی و از موسیقی حماسی تا نواحی و... و همچنین انتخاب پایان نامه های وزین موسیقی همگی نشان از گستردگی این هنر در کشور ما و انبوه علاقه مندان و اهتمام تام برگزارکنندگان برای دربر گرفتن همه علاقیق و سلایق دارد. تا در فضای سازنده جشنواره ای دیدنی و آثاری ستودنی شکل گیرد».

وی همچنین تصریح کرد: «برگزاری این دوره جشنواره در شش استان بیانگر جدیت برگزارکنندگان در تمرکززدایی فعالیت های هنری و تلاش برای تحقق عدالت است که از رویکردهای دولت تدبیر و امید از جمله در حوزه فرهنگ و هنر محسوب می شود. تردیدی نیست که جوانان ما به سبک های جدید موسیقی آشنا هستند و زبان جهانی موسیقی را می شناسند. باید این استعدادهای بکر و جوانان با انگیزه را دریابیم. حضور پرشور جوانان در جشنواره بسیار حائز اهمیت است زیرا باید مورد حمایت قرار گیرند و شرایط آموزش و اجرای صحنه ای برایشان فراهم شود. فراهم آوردن زمینه حضور بخش خصوصی برای حمایت از موسیقی ضرورتی انکارناپذیز است. علاوه بر اینکه یکی از مهمترین الزامات اجرای موسیقی خوب سالن های تخصصی و تجهیزات مناسب است.

دکتر در پایان گفت:«بر اساس بررسی های انجام شده بخشی از استعدادهای هنری موسیقی به دلیل سخت گیری های غیرمتعارف یا زمان طولانی فرآیند ارزشیابی و نظارت از عرصه قانونی فعالیت دور مانده است. اعتماد متقابل و ارتباط بیشتر با هنرمندان و تولیدکنندگان آثار هنری می تواند ظرفیت ها و استعدادهای آنها را در خدمت موسیقی سالم و قابل ارائه دهد. امیدوارم در آینده نزدیک با توجه افزون تر به مقوله اقتصاد هنر در همه بخش های هنری و شناخت بیشتری که هنرمندان از حقوق شهروندی خود خواهند یافت و سعی بایسته مدیران فرهنگی ، از حق مالکیت معنوی همه هنرمندان ایران و از جمله موسیقی دانان عزیز حفاظت شود. زیرا آثار هنرمندان موسیقی بیشتر در معرض تعدی و تکثیر قرار دارد».

گروه «ژیوار» به سرپرستی «ژیوار شیخ الاسلامی» برای اجرای بخش دیگری از موسیقی زنده روی صحنه حاضر شدند. این گروه که متشکل از بانوان است با سازهایی چون قانون ، نی ، دف ، تمبک ، تار و کمانچه و با وجود سن بسیار کمی که داشتند اجرای بسیار خوبی را ارائه کردند. قطعات «سحری» ، «بولایار» ، «دای کاتو» و «چهار مضراب افشاری» را که برگرفته از موسیقی نواحی منطقه کردستان بود توسط گروه ژیوار اجرا شد. سپس «وحید ایرانشاهی» یک تک نوازی گیتار داشت.

عباس سجادی در معرفی این نوازنده گفت که او قرار است رکورد گینس را در زمینه سرعت در نوازندگی جا به جا کند. وحید ایرانشاهی قطعات کوتاهی را اجرا کرد و مترونوم آنها را به مرور بالا می برد که در قطعه پایانی با مترونوم 350 و با سرعت زیاد گیتار نواخت.

اهدای جوایز بخش گروه نوازی کلاسیک ایرانی با حضور داوران این بخش یعنی عبدالحسین مختاباد ، کیوان ساکت ، رافائل میناسکانیان و جاوید مجلسی انجام شد. در این شاخه رتبه اول به گروه «سرشک» به سرپرستی «یحیی علوی» از مشهد ، رتبه دوم به گروه «شمسا» به سرپرستی «نیما بطحایی» از تهران و رتبه سوم به گروه «ربیع» به سرپرستی «محمد جواد صانعی» از کاشان اختصاص یافت. در بخش گروه نوازی کلاسیک غیر ایرانی از آنجایی که هیئت داوران هیچ گروهی را شایسته مقام اول و سوم نداست ، جایزه دوم به «ارکستر مجلسی رسا» به رهبری «رامیار بهزادی» و به سرپرستی «مظفر نبیلی» از کرج تعلق گرفت.

پس از این بخش گروه «عبور» به سرپرستی «علی قمصری» و خوانندگی «محمد معتمدی» به اجرای برنامه پرداختند که چهار قطعه آنها مورد توجه حضار قرار گرفت.

آخرین قسمت اهدای جوایز هم به شاخه آواز جمعی اختصاص داشت. در این بخش رتبه نخست به گروه کر آوازی «سونات» به رهبری «محسن بافنده» از ساری، رتبه دوم به گروه کروه «سمات» به رهبری «آزاده عظیمی» از شیراز و رتبه سوم به طور مشترک به گروه کر «آرارات» به رهبری «آراک خاچاطوریان» از تهران و گروه کر «انجمن موسیقی خراسان رضوی» اختصاص یافت. «محمد یوسفی» که سرپرستی گروه کر انجمن موسیقی خراسان رضوی را بر عهده داشت پس از کسب جایزه خطاب به وزیر ارشاد و با بغض گفت: «مشهد هم عضوی از جامعه موسیقی است. در هر شهر ما بابت اجرای موسیقی مسئولین را بازخواست می کنند و من می خواهم بگویم که ما هم ایرانی هستیم». اجرای زنده دکتر «محمد اصفهانی» به همراه ارکستر خود نیز حسن ختام مراسم اختتامیه بود. او این بار هم در غیاب رهبر ارکستر خود «پویا نیکپور» به اجرای برنامه پرداخت. محمد اصفهانی پس از اجرای قطعه اول خود که میکس قطعات «ملا ممد جان» ، «ماه نو» و «دیده بگشا» گفت: «ای کاش چراغ های سالن را روشن نمی کردند زیرا چگونه می توانم در محضر استاد «ایرج» بخوانم؟ ایشان یکی از آرزوهای دست نیافتنی موسیقی ایران هستند».

اصفهانی در ادامه قطعات «باور نکن تنهایی ات را» ، «نون و دلقک» ، «یه تیکه زمین» ، «شب افروز» و «بی واژه» و... را اجرا کرد.
منبع: 
اختصاصی موسیقی ما
تاریخ انتشار : شنبه 3 اسفند 1392 - 15:27

دیدگاه‌ها

جمعه 2 اسفند 1392 - 13:36

کاش پاپ هم رقابتی بود و پیروزی غرور آفرین وسعت صدای ایران علی عبدالمالکی رو در این زمینه میدیدیم .

جمعه 2 اسفند 1392 - 18:31

فقط محسن یگانه.........

جمعه 2 اسفند 1392 - 22:56

سلام
حضور استاد ایرج خداوندگار آواز ایران در این برنامه مغتنم بوده، آن هم پس از سی و اندی سال.
ضمنا پس عکس استاد کو؟

جمعه 2 اسفند 1392 - 23:33

درود بر اصفهانی عزیز که از استاد ایرج یاد کردن.

دو سوال دارم اونم اینه که چرا از ایرج دعوت نشده روی سن برن؟
و دوم اینکه چرا عکس استاد آواز ایران (ایرج) رو نگذاشتین؟

شنبه 3 اسفند 1392 - 01:16

سلام .. یک استاد اخلاق هستند دکتر اصفهانی .یک الگو برای بقیه خوانندگان ..
چقدر خوبه همین روش و سلوک اخلاق و انسانیت رو بقیه خوانندگان از ایشون یاد بگیرند ..
اقای خواننده که به شدت کپی پیست شادمهر بوده و هست و فی الواقع بدون شادمهر معلوم نبود الان کجا بود ..در برابر اسم محمد اصفهانی با غرور و تمام کم محلی میگه هیچ احساسی ندارم (اگر چه استاد اصفهانی هیچ نیازی به تمجید ایشون ندارند و بزرگترین خوانندگان تاریخ موسیقی ایران ایشون رو به عنوان برترین یاد کردند ) .
درسته موسیقی سلیقه هست و طبع و ذات انسانها هم متفاوته ..ولی اخلاقیت و حفظ حرمت یک پیشکسوت چی میشه؟؟ احترامها خیلی کم شده..امثال محسن یگانه ..رضا صادقی واحسان خواجه امیری و.هم چنین محسن چاووشی همیشه این مهم رو رعایت کردند و یادشون نرفته که گذشتشون چی بوده ..

یکشنبه 4 اسفند 1392 - 01:55
نازنین

ببخشید میشه لطفا اسم اون کسی که اجازه چنین جسارتی رو به خودش داده رو ببرید؟!
چون همه باید اون کسی که خودش رو از مهمترین خواننده بعد از انقلاب یعنی " دکتر محمد اصفهانی " بالاتر میبینه رو همه بشناسن
کسی که بزرگان هنر موسیقی به بلوغ و پختگی صداش اذعان دارن لطف کنید اسم اون خواننده رو بگید

5.124.195.161
یکشنبه 4 اسفند 1392 - 09:41
ایمان

سلام ....حمید عسگری .تو یه برنامه موسیقی شبکه تهران این حرفو زده بود ..
البته راستیتش من از خود دکتر اصفهانی هم گله دارم ..تو وب دوست خوبم مصطفی مرتضوی ((که الان متاسفانه تعطیل شده و امیدواریم دوباره برگرده تو اخرین پست )) نظراتم رو گذاشتم ..تو وب دکتر هم حرفهام رو زدم که متاسفانه الان دیگه به خاطر لطف بعضی از دوستان که با جعل اسم و فامیلی تو اون وب بعد بحث های سیاسی...اراجیف نوشتند دیگه به وبمستر گرامی گفتم کسی با اسم فامیلی من اومد کامنتی تایید نشه ..اونجا هم گفتم .
حرف حسابم اینه دکتر باید بین امللی میشد ..اسمی رو که مصطفی مرتضوی براش انتخاب کرده بود ..حنجره الهی ..ایشون باید نماینده موسیقی ایران و اسلام میشدند تو کل دنیا تا امثال این اقا با غرو.ر دربارش صحبت نکنند و هم چنین بعضی از طرفدارای احسان خواجه امیری ..
دکتر نباید خودش رو تو موسیقی ایران منحصر میکرد مث سامی یوسف بین امللی میشد ..

151.245.117.93
شنبه 3 اسفند 1392 - 11:10

با سلام و درود بر یگانه صدای آواز ایران: استاد ایرج
خدواندا از آفرینش استاد آواز ایران ایرج سپاسگزاریم.

شنبه 3 اسفند 1392 - 12:13

پس بهترین اجرای زنده ی امسال مال کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنبه 3 اسفند 1392 - 13:27
امیر محمد احساني تا موسیقی بی سلطان نباشد

اگه به جنس صدا باشه : علی عبدالمالکی
اگه به وسعت صدا و گام صدا باشه : علی عبدالمالکی
اگه به شور و هیجان باشه : بقیه
اگه به متفاوت نبودن صدا با صدای استودیویی باشه : علی عبدالمالکی
اگه به مافیا باشه : همه به جز علی
اگه به گروه نوازندگی باشه : علی میتونه توشون باشه
اگه به سابقه باشه : استاد اصفهانی
و ...

5.238.151.234
شنبه 3 اسفند 1392 - 21:19
mahsan sadeghi

امیر احسانی خوبی؟؟
وسعت صدای ایران خیلی وقته کوچیک شده و جاش رو به کسای دیگه داده..میتونی یه نگاه تو لیست برترین خواننده های سایتای دیگه بندازی

37.255.119.97
شنبه 3 اسفند 1392 - 13:47

بی ادبی هم حدی دارد چطور کیوان ساکت به خودش اجازه داده در حضور استادهوشنگ ظریف ساز بزند یکی نیست به او بگوید تو شاگرد شاگرد استادظر یف اقای متبسم بوده ایی استاد شجریان با ان بزرگی در خانه موسیقی گفت من درحضور استادشهیدی به خود اجازه خواندن نمیدهم

شنبه 3 اسفند 1392 - 14:12

آقا اگه میشه فیلمی از اجرای محمد اصفهانی بزارید

شنبه 3 اسفند 1392 - 14:27

سلام
ادب رو باید از اصفهانی آموخت که در حضور استاد آواز ایرج این بیان زیبا رو در تمجید ایشون کردن.
و واقعا من هم متاسفم برای آقای ساکت که رسم و آیین حرمت و ادب رو رعایت نکردن!
و یه تاسف هم برای برگزار کنندگان که از استاد آواز ایران (ایرج) درخواست نکردن روی سن رفته و لوح ها رو اهدا کنه!

شنبه 3 اسفند 1392 - 15:38

خیلی خیلی خیلی ضعیف بوده ن تنها باعث پیشرفت موسیقی ایران نمیشه بلکه مخربه
چرا از پاپ حمایت نمیشه چرا رقابت نیست
این اقایون خودشون دارن مردمو به سمت موسیقی اونور ابی میکشن واقعا تاسف خوردم...

شنبه 3 اسفند 1392 - 18:09

از کی تا حالا اقای علی جنتی دکتر شدن که ما بی خبریم؟ در ضمن درود بر استاد محسن چاوشی کبیر و استاد ش.ن و دکتر محمد اصفهانی

یکشنبه 4 اسفند 1392 - 19:01
بهمن

شما ک اطلاعاتت صفره لطفا نظر نده.آقای دکتر جنتی وزیر ارشاد هستند که اتفاقا دکتر هم هستن.درضمن آدم نسبت ب وزیر مملکت اینطوری صحبت نمیکنه

151.242.97.198
شنبه 3 اسفند 1392 - 20:58

اولا برای دست اندرکاران موسیقی ما متاسفم که این همه عکس تکراری گذاشته ولی دریغ از حتی یه عکس از استاد ایرج
دوما متاسفم واسه کیوان ساکت و غروز کاذبش در حضور استاد ظریف
سوما هزار درود به دکتر اصفهانی عزیز که رسم ادب و بزرگ منشی ایشون رو دیدیم که چطور از نام با شکوه استاد ایرج یاد کردن

زنده باد استاد آواز ایران ایرج
زنده باد محمد اصفهانی دوست داشتنی

شنبه 3 اسفند 1392 - 21:14

آقای "موسیقی ما" واقعا خجالت آوره چرا عکس ایرج نیست؟

اینطوری حرمت اساتید رو نگه میدارین؟؟؟!!!!

یکشنبه 4 اسفند 1392 - 09:35

نبودن عکس ایرج (یگانه استاد مسلم آواز ایران) باعث افتخاره دوستان!
عکس ایرج سی و اندی ساله نیست ولی ایرج هنوز هست، در دل مردم فرهنگ دوست و هنرشناس ایران؛ در میان خانواده های عزیز ایرانی.............
پس از اینکه اینجا نیست، زیاد خودتون رو ناراحت نکنید، چون ایرج همیشه هست و خواهد بود!

دوشنبه 5 اسفند 1392 - 15:30

سلام . با تشکر از اطلاع رسانی جامع و کاملتون و عکسهای خیلی عالیتون . اگر ممکنه قطعه (ای ایران) استاد رامیز قلی اف رو بگذارین. وقتی خوندم که موقع اجرای این قطعه حضار به احترام این سرود قیام وزیر لب شعر آنرا زمزمه کردند به همشون حسودیم شد. ممنونم.

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود آیین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره موسیقی فجر برگزار شد | موسیقی ما