برنامه یاد بعضی نفرات
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
موزیسین‌های ایرانی را به بر‌ترین سالن‌های اروپا می‌بریم
موسیقی ما - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که صبح امروز زنگ آغاز سال تحصیلی هنرستان موسیقی دختران را به صدا درآورد، گفت: اگرچه در صداوسیما آلات موسیقی نشان داده نمی‌شود، اما من این نوید را می‌دهم که هنرمندان موسیقی ما همراه با آلات موسیقیشان در بهترین سالن‌های اروپا روی سن خواهند رفت.

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز با حضور در هنرستان موسیقی دختران در تهران زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا در آورد. وی که به همراه علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت ارشاد به این هنرستان آمده بود در سخنانی با تبریک آغاز سال تحصیلی بر لزوم تربیت هنرجویان مستعد تاکید کرد.

جنتی گفت: سرزمین ایران همواره مرز دانش و فرهیختگی بوده و دانشمندان بزرگی در این سرزمین پرورش یافته‌اند که همچون ستارگانی در آسمان علم و دانش و هنر می‌درخشند. ما میراث‌دار بزرگانی مانند ابوعلی سینا، ابوریحان بیرونی، زکریای رازی، مولوی، سعدی، کمال الملک، رضا عباسی و صفی الدین ارموی و ده‌ها و صد‌ها دانشمندان صاحب سبک و صاحب اثر هستیم و با اتکای به این داشته‌های گران‌سنگ می‌توانیم افتخار کنیم که حال و آینده خودمان را ساخته‌ایم.

وی افزود: فرهنگ و تمدن غنی ایران پشتوانه محکمی برای نسل امروز است و ما می‌توانیم با اتکای این گنجینه غنی، آینده خودمان را بسازیم. دانش دُر گرانبهایی است که در صدف وجود شایسته‌ها جای می‌گیرد و هنر هم، زینت این خانه است. دانش و هنر دوقلوهای هم ذات هستند که نام ایران و ایرانی با این دو بلندآوازه است. هنر تجلیگاه آفرینش الهی و موجب معرفت و شناخت انسان نسبت به جهان هستی و خالق این جهان است. در این میان نقش هنرمندان بسیار برجسته است. هنرمند خالق زیبایی است و از این منظر در دایره آفرینندگی قرار می‌گیرند و نسبت به آفریننده هستی احساس رقابت می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنرمند متعهد و متفاوت آنگاه توفیق پیدا می‌کند که جوشش‌های ذاتی خود را با آموزش هماهنگ کند. این وظیفه‌ای است که بر دوش همه دست اندرکاران و متولیان عرصه فرهنگ و هنر است. ماموریت ما در وزارت ارشاد برنامه ریزی و مدیریت است به نحوی که این هنر ارتقا یابد. از آنجا که بزرگ‌ترین محصول فرهنگی، انسان فرهیخته و فرهنگ مدار است، مدیریت سرمایه‌های انسانی در بخش فرهنگ و هنر مهم‌ترین رسالت وزارت ارشاد است.

به گفته جنتی، بخشی از این کار توسط مراکز آموزشی و هنرستان‌هایی که تحت نظارت وزارت ارشاد است، انجام می‌شود و اساسا هدف از ایجاد این هنرستان، شکوفا ساختن استعداد‌ها و پرورش هنرمند است که البته این کاری بسیار ارزشمند و در عین حال دشوار است.

وی تاکید کرد: بسیاری از هنرمندان مشهور و بزرگان فرهنگ و ادب این سرزمین از همین هنرستان‌ها برخاسته‌اند و این نشان دهنده ظرفیت بسیار بالایی است که در این هنرستان‌ها نهفته است. من باور دارم که از نظر داشتن امکانات و بهره‌گیری از آن‌ها، هنرستان‌های ما دچار مظلومیت هستند و این در حالی است که بیشترین قبولی در رشته‌های هنری دانشگاه‌ها از همین هنرستان‌ها است.

جنتی که به دعوت وحید جلیلوند مجری برنامه پشت تریبون قرار گرفته بود با اشاره‌ای به این جمله او که «در مظلومیت موسیقی در کشور ما همین بس که آلات قتل و چاقو و تفنگ می‌توانند در تلویزیون نشان داده شوند ولی آلات موسیقی این امکان را ندارند» گفت: اگرچه در صداوسیما آلات موسیقی نشان داده نمی‌شود، اما من این نوید را به شما می‌دهم که هنرمندان موسیقی ما همراه با آلات موسیقیشان در بهترین سالن‌های اروپا روی سن خواهند رفت.

وی گفت: تاریخ پر فراز و نشیب هنر ما با موسیقی پیوند محکمی دارد و ما باید این پیوند را تقویت کنیم تا این راه با جدیت ادامه پیدا بکند. سابقه ۱۰۰ ساله هنرستان موسیقی به عنوان اولین مرکز آکادمی موسیقی در ایران با قدمت چند دهه‌ای هنرستان کمال الملک که زادگاه پرورش بزرگانی مانند کمال الملک، سیمین دانشور و حسین بهزاد بوده است، گواه این مدعا است.

جنتی همچنین پیشنهاد کرد: مجموعه اسناد، وسایل، تصاویر و آثار موجود در هنرستان‌های موسیقی کشور تبدیل به موزه هنرستان‌های هنرهای زیبا شود تا عموم مردم با وزن این فعالیت‌های هنری و دانش آموختگان آن کاملا آشنا شوند.

در این مراسم همچنین اشجعی از اساتید هنرستان موسیقی ضمن گرامیداشت تقارن آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس گفت: هنر ایرانی نه امروز که همیشه ارزش والایی داشته است و هنرمندان ایرانی همواره نویدآور صلح و دوستی بوده‌اند و مردم این سرزمین هم هیچگاه جایگاه هنرمندانشان را فراموش نکرده‌اند.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم برای یک کشور هنرمند وارد کنیم و کسی را نمی‌توان با سفارش و حتی به زور، هنرمند کرد که اگر چنین باشد که دیگر آن هنر، رنگ و بوی آن کشور را نخواهد داد.

این استاد پیشکسوت عرصه موسیقی همچنین خواستار حمایت دولت از تربیت و آموزش هنرمندان شد.

در مراسم آغاز سال تحصیلی در هنرستان موسیقی دختران، همچنین گروه‌های موسیقی زهی اساتید و هنرجویان این هنرستان قطعاتی را اجرا کردند و در پایان از هنرجویان بر‌تر این هنرستان‌ها در عرصه‌های موسیقی، تجسمی، گرافیک و نقاشی تقدیر به عمل آمد.
منبع: 
موسیقی ما
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1393 - 15:35

دیدگاه‌ها

سه شنبه 1 مهر 1393 - 16:43

با بردن بهترین هنرمندان ایرانی به بهترین سالن های کنسرت های اروپایی نمیتوانید آن ها را جهانی کنید!
مثلا" آقایان یگانه و چاوشی داخل ایران بهترین هستند اما آیا حضور آن ها در بهترین سالن کنسرت های اروپایی آیا میتواند اقدامی موثر در جهت جهانی کردن موسیقی ایران شود؟ قطعا" خیر!
چرا آنان بهترین سالن ها بهترین خوانندگان و آهنگسازان و موزیسین ها را دارند اما ما نداریم؟؟ چرا موسیقی ایران اینقدر در جهان گمنام است؟ به همین دلایل است که من علاقه ی خود را به موسیقی ایرانی از دست داده ام!
با وجود موزیک به اون توپی که اونا دارن(موزیک بین الملل) من نمیدونم چطوری مخاطبان موسیقی ایرانی رویشان می شود که بگویند ما موزیک ایرانی گوش میکنیم!!! یه نگاه به موزیک اونا بندازین!!! آهنگایی که مدرن تو 30 سال پیش ساخت اندازه ی صد سال از موزیک امروز ایران جلو تره!
درضمن نشان دادن ساز در تلویزیون فکر نکنم باعث گمراه شدن شخصی از صراط مستقیم شود:)

سه شنبه 1 مهر 1393 - 21:53

حمایت کنید تا می توانید حمایت کنید از موسیقی از فرزند خلف هنر
هنر والایی که از ذهن می آید و بر قلب ها مینشیند
ولی اول از همه تکلیف موسیقی رو در صدا و سیمای خودمون حل کنید این خانه از پای بست ویران است
آقا به خدا به پیر به پیغمبر نابود شدیم از بس که تبلیغ تن تاک و پوشک بچه و 5040 و..........
را تماشا کردیم
چی میشه یه بار یه صدای خوب رو از تلویزیون بشنویم

چهارشنبه 2 مهر 1393 - 14:26

سلام خدمت همه دوستان ؛
جاي تأسف داره اظهارات آقاي جنتي ( وزير محترم فرهنگ و ارشاد اشلامي ايران )
بردن به بهترين سالنهاي اروپا يعني چي آخه!!!!!! واقعا خجالت داره واقعا
خودمون داعيه دار فرهنگ و هنر ميدونيم و ميگيم هنر نزد ايرانيان است و بس
و اونوقت بايد هنرمون و هنر اساتيدمون بهجاي ارائه به عرضه شدن و ارائه به مخاطبان ايران ( در كنار ارائه به جهان ) بايد در بهترين سالنهاي اروپايي ارائه بشه.
كمي تأمل و درنگ هم بد نيست
چرا نبايد سالني در خور اساتيد ايران ( چه موسيقي و چه تئاتر و چه هنرهاي ديگه ) وجود نداشته باشه كه در اروپا و ساير كشورها بايد منتظر ارائه اين هنرها بشيم.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي دولت تدبير و اميد كمي تأمل فقط و فقط و فقط همين و بس.
جلوي ورود سازها رو به هواپيماها براي استاد حسين عليزاده رو ميگيرن و ........

چهارشنبه 2 مهر 1393 - 20:16

شما نمیخواد اونها رو به بهترین سالن های اروپا ببرید در عوض کنسرت هاشونو لغو نکنید و اونهارو با سنگ انداختن جلوشون ازرده خاطر نکنید با این کار هست که مهمترین لطف رو در حق خودشون و طرفداراشون میکنید

چهارشنبه 2 مهر 1393 - 21:49
متین،طرفدار بابک جهانبخش !

الان من حدود دو سه ساله تو اصفهان منتظر کنسرت بابک جهانبخشم، اما بهش مجوز نمیدن :|

178.157.48.10
چهارشنبه 2 مهر 1393 - 21:55

دوستای که میگن چرا تو خود ایران همچین خدمتی به ما نمیکنن و اشتباهه هنرمون و هنر اساتيدمون بهجاي ارائه به عرضه شدن و ارائه به مخاطبان ايران ( در كنار ارائه به جهان ) بايد در بهترين سالنهاي اروپايي ارائه بشه.
مگه دسته ایشونه که کشور چند تا سالن خوب نداره؟؟
اینا تقصییر شهداری های همون منطقه هست نه ایشون که ما چند تا سالن خوب نداریم :)
آقای جنتی یکی از بهترین وزیرر های فرهنگ و ارشادی هستن که تا بحال اومدن!
به نظرم بهترین کار ممکن که ایشون میتونند بکنند گرفتم مجوز واسه کنسرت ها را راحت تر بکنن !
الان من خودم تو اصفهانم ،بابک جهانبخش حدود دو سه ساله میخواد کنسرت بذاره بهش مجوز نمیدن :| و منم هنوزم منتظرم بهش مجوز بدن :|
یکی از دوستان هم حرف خوبی آخر نظرش گفت :
درضمن نشان دادن ساز در تلویزیون فکر نکنم باعث گمراه شدن شخصی از صراط مستقیم شود:)

پنجشنبه 3 مهر 1393 - 13:38

خب ميشه بگيد چجوري مي برنمون!يني بايد چيکار کرد؟

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود موزیسین‌های ایرانی را به بر‌ترین سالن‌های اروپا می‌بریم | موسیقی ما