برنامه یاد بعضی نفرات
 
سایت موسیقی ما به همراهی کاربران خود انتخاب می‌کند
معرفی 100 قطعه هیت چهار دهه اخیر موسیقی ایران - 7
این مطلب را حتماً بخوانید
 
موسیقی ما – بیش از سه ماه از اولین فراخوان «موسیقی ما» برای انتخاب و معرفی صد قطعه موسیقی هیت شده از زمان انقلاب تاکنون می‌گذرد و در این مدت، تحریریه «موسیقی ما» بیش از 250 قطعه را انتخاب کردند که در دوره‌های مختلف به دلایلی هیت شده بودند. در مرحله بعدی با کمک نظرات کاربران گرامی سایت و همچنین مشورت با تعدادی از اهالی موسیقی، این تعداد به حدود نصف یعنی 130 قطعه رسید و تعدادی از آثاری که از قلم افتاده بودند نیز به این لیست اضافه شدند. مشورت با کارشناسان موسیقی همچنان ادامه دارد تا در نهایت 100 هیت پس از انقلاب انتخاب شوند و در نهایت ترتیب این لیست با رأی‌گیری عمومی از مردم و کارشناسان مشخص خواهد شد.
 
  • اما چند نکته مهم:
 1- نکته کلی: انتخاب چنین لیستی از قطعات هیت 4 دهه موسیقی داخل ایران، سختی‌‌های متعددی دارد و البته می‌تواند در سال‌های آینده به عنوان یک منبع و مرجع شناخته شود. از آنجا که چنین لیستی برای اولین بار در موسیقی ایران تهیه می‌شود، ممکن است خالی از ایراد نباشد و راهنمایی‌ها و یادآوری‌های تمام عزیزانی که این مطلب را می‌خوانند، می‌تواند در هرچه کم‌نقص‌تر شدن این فهرست به ما کمک کند. نکته مهم در این میان این است که در تمام دنیا، هیت‌ها بر اساس فروش آن قطعه و یا تعداد پخش ویدئوکلیپ‌اش از شبکه‌های ماهواره‌ای سنجیده می‌شوند. اما از آنجا که در ایران آمار فروش مشخصی وجود ندارد و شبکه‌ای هم برای پخش ویدیوکلیپ نداریم، هیت بودن یک قطعه را باید بر اساس شنیدن آن در محافل مختلف سنجید. 

2- نکته‌ای برای مردم و طرفداران خوانندگان داخلی: بعد از انتشار کامل لیست نوبت به مخاطبان سایت است که ترتیب آنها را در یک نظرسنجی مشخص کنند. این لیست ممکن است در آینده به عنوان رفرنسی در شناخت قطعات بسیار شنیده شده در این سال‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. پس اگر قرار باشد رأی شما بر اساس علاقه شخصی و هواداری از خواننده محبوب‌تان داده شود، این ماجرا به بیراهه خواهد رفت. بنابراین حتماً، حتماً، حتماً، لطفاً، لطفاً، لطفاً قطعات را بر اساس هیت بودن‌شان انتخاب کنید نه علاقه شخصی‌تان به یک یا چند خواننده. برای این کار هم تنها کافی است به حافظه خود رجوع کنید و ببینید آیا این قطعه را در زمان انتشارش (و نه لزوماً الان) در جاهای مختلف می‌شنیده‌اید یا نه. MP3Playerها، ضبط ماشین‌ها، مهمانی‌ها و جمع‌های خودمانی و... بهترین جاها برای سنجش هیت بودن و نبودن یک آهنگ هستند. 

3- نکته‌ای برای خوانندگان و اهالی موسیقی: مهم‌ترین سخن ما با اهالی موسیقی درباره این فهرست این است که هیت شدن یا نشدن یک قطعه، لزوماً به معنای کیفیت بالا و ماندگاری آن نیست. همه ما بسیاری از آهنگ‌های زیبا و شنیدنی در خاطرمان داریم که ویژگی‌های همه‌گیر شدن را نداشته‌اند و در تولیدشان اصلاً فکر کردن به مخاطب عام اولویت اول نبوده است. همینطور بسیاری از قطعات را می‌شناسیم که هیت شده‌اند ولی به لحاظ کیفی یا تکنیکی یا علمی یا محتوایی و... ارزش چندانی ندارند. مثلاً ترانه و شعر خوبی ندارند یا ملودی آنها اصولی و زیبا نیست یا تنظیم درستی ندارند یا تلفیق شعر و ملودی در آنها به خوبی صورت نگرفته یا همه این موارد. حتی بسیاری قطعه هیت سراغ داریم که در زمان خودشان به شدت فراگیر شده‌اند اما بیش از چند ماه ماندگار نبوده و به زودی فراموش شده‌اند. 

4- هیت چیست؟ هیت قطعه‌ای است که در زمان انتشار و یا حتی پس از آن، به دلایلی در جامعه فراگیر می‌شود و توجه عمومی را نسبت به خود جلب می‌کند.
  • هیت بودن لزوماً به معنای باکیفیت بودن قطعه نیست، در عین این که می‌تواند از کیفیت بالایی هم برخوردار باشد.
  • هیت بودن لزوماً به معنای ماندگار بودن قطعه نیست، در عین اینکه می‌تواند ماندگار هم باشد.
  • هیت بودن یک قطعه لزوماً به این معنا نیست که بهترین قطعه آن هنرمند است. ممکن است قطعه‌ای که از یک خواننده هیت می‌شود، بهترین قطعه او باشد یا نباشد.
  • هیت لزوماً به معنای پرطرفدارترین قطعه یک خواننده نیست. ممکن است یک قطعه برای طرفداران آن خواننده محبوب‌ترین باشد و در کنسرت‌ها بیشترین درخواست را داشته باشد، اما برای عموم مردم هیت نباشد.
  • هیت بودن لزوماً با پخش مکرر یک قطعه از صدا و سیما حاصل نمی‌شود و برای تأیید هیت بودن یک قطعه، فاکتور علاقه مردم برای شنیدن مجدد آن در جاهایی غیر از تلویزیون هم لازم است. به این ترتیب، بسیاری از تیتراژهای برنامه‌ها و سریال‌های تلویزیونی که در دوره خودشان به شدت فراگیر شده‌اند اما به جز روی آن برنامه کسی تمایلی به شنیدن‌شان ندارد، از این فهرست حذف می‌شوند. 
  • برخی قطعات هم هستند که از حوزه هیت بودن خارج شده و به مگا هیت تبدیل می‌شوند. محبوبیت و فراگیری آنها بعضا از روستاهای کوچک و دورافتاده تا خارج از مرزها هم کشیده می‌شود.
 
 
  
 
 
برای خیلی از ما سوال است که ترانه‌هایی که همیشه می‌شنیدیم و زمزمه می‌کرده‌ایم، در چه شرایطی ساخته شده و چگونه تا این حد فراگیر شده‌اند. «موسیقی ما» حین انتخاب و معرفی صد هیت برتر 4 دهه اخیر موسیقی ایران، در مورد این قطعات به این دو سوال پاسخ می‌دهد که هر قطعه چگونه ساخته شده و در چه شرایطی و به چه دلیلی هیت شده‌اند.
بنابراین هر روز داستان شکل‌گیری و هیت شدن 10 قطعه را از میان این 100 قطعه برای شما منتشر می‌کنیم.

نکته: در انتشار این قطعات هیچ‌گونه ترتیبی رعایت نشده است.



 
  • *** نابرده رنج
  حواننده: احسان خواجه‌امیری
  ترانه‌سرا: روزبه بمانی
  آهنگساز: علیرضا افکاری
  تنظیم: هومن نامداری
  تیتراژ سریال «نابرده رنج»
  آلبوم: عاشقانه‌ها
  سال انتشار: 1391
  ناشر: صوت آوای هنر
 
  بخش‌هایی از ترانه: برام هیچ حسی شبیه تو نیست، کنار تو درگیر آرامشم/ همین از تمام جهان کافیه، همین که کنارت نفس می‌کشم/ برام هیچ حسی شبیه تو نیست، تو پایان هر جستجوی منی/ تماشای تو عین آرامشه، تو زیباترین آرزوی منی/ منو از این عذاب، رها نمی‌کنی/ کنارمی به من، نگاه نمی‌کنی/ تمام قلب تو به من نمی‌رسه/ همین که فکرمی، برای من بسه...
 

این اولین همکاری «احسان خواجه‌امیری» با تیم «روزبه بمانی» و «علیرضا افکاری» و «هومن نامداری» بود که منتشر می‌شد و اولین حضور این خواننده پس از مدت‌ها در قاب تلویزیون. همه این اولین‌ها دست به دست هم داد و نهایتاً در اولین جشن سالانه «موسیقی ما»، قطعه «نابرده رنج» تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی پاپ از دیدگاه کارشناسان را کسب کرد.

اما «نابرده رنج» به نوعی اولین رونمایی از ششمین آلبوم احسان خواجه‌امیری هم بود. این قطعه در تیتراژ سریالی به همین نام از شبکه سوم سیما پخش شد و مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. کمتر از 4 ماه بعد بود که آلبوم «عاشقانه‌ها» با ترانه‌های بمانی و ملودی‌های افکاری و تنظیم‌های نامداری روانه بازار شد و «نابرده رنج» آخرین قطعه آن بود.

خیلی‌ها گفتند که خواجه‌امیری به دلیل استقبال مخاطبان، «نابرده رنج» را باز هم در آلبوم خود قرار داده اما خود او در گفتگو با سایت «موسیقی ما» نظر دیگری داشت: «آن کار تیتراژ نبود، این اشتباه است. تنها کاری که آن سریال برای ما کرد به عنوان یک کاتالیزور بود. آن آهنگ اصلاً یکی از قطعه‌های آلبوم «عاشقانه‌ها» بود. به ما زنگ زدند و گفتند که یک آهنگ می‌خواهیم برای سریالی که قرار است فردا شب پخش شود. البته دو ماه قبل به من گفته بودند و من قبول نکرده بودم. حتی رفته بودند با یک خواننده دیگر کاری را تولید کرده بودند ولی خوب نشده بود. اصرار می‌کردند که این‌گونه شده است. من گفتم یک کار آماده داریم و فضایش به این شکل است و می‌توانیم در آن تغییراتی اعمال کنیم.»

برای جستجوی دلیل ماندگاری و هیت شدن این قطعه هم باید به ترانه‌اش رجوع کنیم. سروده‌ای عاشقانه با چاشنی پررنگ دلتنگی که به خوبی با ملودی محزون علیرضا افکاری چفت شد. هومن نامداری هم در این قطعه توانایی خود را به خوبی نشان داد. همین مسیر غم‌انگیز موجود در ترانه و ملودی را در تنظیم هم طی کرد و سبک تنظیمش هم به گونه‌ای بود که در کنسرت‌ها هم بازخورد خوبی داشت. خواجه‌امیری هم به خوبی از خواندن قسمت اوج این ملودی که نت‌های بالایی را شامل می‌شود، برآمد.
 
 
 
  • *** تمنای وصال
  آهنگساز و خواننده: سید عبدالحسین مختاباد
  شعر: شیخ بهایی
  تنظیم: حسین فرهادپور
  تکنواز تار: استاد زنده‌یاد جلیل شهناز
  آلبوم: تمنای وصال
  ناشر: گلنوای هنر
  سال انتشار: 1370
 

  بخش‌هایی از ترانه: تا کی به تمنای وصال تو یگانه/ اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه/ خواهد به سرآید غم هجران تو یا نه/ ای تیر غمت را دل عشاق نشانه/ جمعی به تو مشغول و تو غایب ز میانه...
 

سال‌های اول بعد از جنگ. کم‌کم این مسئله مطرح شده که مردم به شادی نیاز دارند و باید در دوران سازندگی جامعه‌ای بانشاط داشت و جا برای کسانی که به شکلی منطقی و حساب‌شده به این مسأله می‌پردازند، باز شده است. یکی از این افراد، یک جوان لاغراندام و موجه مازندرانی است که نزد استادان آواز و آهنگسازیِ موسیقیِ دستگاهیِ ایران شاگردی کرده و خود نیز از خانواده‌ای فرهنگی و هنری است.

سید عبدالحسین مختاباد علیرغم جوانی، آنقدر باهوش و باشناخت هست که در همان آلبوم اولش استاد جلیل شهناز را برای کارش دعوت کند. کارش را خودش آهنگسازی کرده و تنظیم آن به عهده حسین فرهادپور است. (مرحوم حسین فرهادپور فرزند مرحوم پروین سلیمانی و دایی ماه‌چهره خلیلی است.) علاوه بر استاد شهناز، جمعی دیگر از بهترین نوازندگان هم در ضبط این آلبوم همراه فرهادپور و مختاباد بوده‌اند: حسن ناهید (نی)، محمد ساعد(سنتور)، جمال جهانشاد (عود)، حسین فرهادپور (قیچک)، شهریار فریوسفی (تار و سه­تار)، مهیار فیروزبخت (کمانچه)، منوچهر باستان‌سیر (قیچک باس)، محمود فرهمند (تنبک) و کامبیز گنجه‌­ای(دف).

کار از همه لحاظ حرفه‌ای است اما ریتم و روند شاد و فرح‌بخشی دارد و اینطور است که در همان اولین شبی که خواننده جوان و ناآشنایش آن را در تلویزیون می‌خواند، به سرعت مورد توجه قرار می‌گیرد و فردا و فرداهای دیگر بارها و بارها از صدا و سیما پخش می‌شود و نام خواننده و آهنگساز جوانش سر زبان‌ها می‌افتد. این قطعه با وجود آنکه ربع قرن از ساخت آن می‌گذرد، هنوز شنیدنی و پرمخاطب و شاید یکی از پرشنونده‌ترین آثار در ژانر موسیقی اصیل ایرانی است.

خود مختاباد گفته که ملودی اصلی این آهنگ در سال ۱۳۶۸ و در دوران سربازی در ذهن او بود و ابتدا می‌خواسته ملودی این آهنگ را روی شعر «از خواب گران خواب گران خواب گران خیز» اقبال لاهوری اجرا کند؛ اما هنگامی که به شعر «تا کی به تمنای تو وصال یگانه» از شیخ بهایی برخورد کرد، نظرش عوض شد و این شعر را مناسب‌تر دید.
 
 
 
  • *** آلبوم «بهار من»
  تنظيم مجدد قطعات خاطره انگیز قدیمی برای ارکستر و ویلن
  تنظیم: شادمهر عقيلي
  ناشر: طنين صوت
  سال انتشار: ١٣٧٦




 


هرچه شادمهر معروف‌تر شد، «بهار من» بيشتر شنيده شد. شادمهر تا همين چند سال پيش هم روي ويلنيست بودنش تأكيد مي‌كرد و اصلاً همه او را به عنوان يك خواننده موفق كه نوازنده هم هست، مي‌شناختند و اين مسأله براي او اعتبار بیشتری هم به وجود می‌آورد ولي وقتي چند سال پيش در يك گفتگوي تلويزيوني اعلام كرد كه ديگر چندان وقت و حوصله تمرين نواختن ويلن ندارد، انتظارها هم از او كم شد. «بهار من» اما مهم‌ترين دليل بود براي علاقه‌مندان او كه نوازندگي پرقدرت و تكنيكي‌اش را به رخ رقيبان بكشند.

«بهار من» مجموعه‌اي بود از قطعات بی‌کلام ساخته خود شادمهر به اضافه آهنگ‌هاي نوستالژيكي كه با محوريت پيانو و ويلن تنظيم مجدد شده بودند و هنوز هم در برنامه‌هاي راديو و تلويزيون شنيده مي‌شوند. البته «بهار من» يكي از محبوب‌ترين آلبوم‌هاي شركت‌هاي توليد و نصب آسانسور در ايران هم هست! به ويژه خود قطعه «بهار من»، «جان مريم»، «الهه ناز» و... كه براي اغلب ايراني‌ها آشنا و نماد يك زمزمه دسته‌جمعي و عمومي است.

شادمهر «بهار من» را قبل از اينكه با آلبوم «مسافر» به عنوان يك خواننده، آهنگساز و تنظيم‌كننده مطرح شود، از طريق شركت «طنين صوت» به مديريت بهرام بحريني در سال ٧٦ منتشر كرد كه آلبوم هم خيلي با استقبال رو‌به‌رو شد اما پس از موفقيت فوق‌العاده «مسافر» در سال ٧٧، بيش از گذشته فروش كرد و شنيده شد.

نام‌هاي مطرحي در اين آلبوم به نوازندگی پرداخته‌اند؛ خود شادمهر، ويلن، گيتار، پيانو و كيبورد زده و تکنوازی‌های پیانو با فواد حجازي بوده است. شهرام ركوعي (فلوت)، مهران جمالي (سازهاي الكترونيك) و بابك اميني (ناظر ضبط آلبوم) از دیگر عوامل آلبوم بوده‌اند. شادمهر در گفتگويي اعلام كرده كه در سال ٧٦ براي اين آلبوم ٨٠٠ هزار تومان دستمزد گرفته است.
 
 
 
  • *** تصنیف  «رهایی» (از نگاه یاران به یاران)
  آهنگساز: استاد جلال ذوالفنون بر مبنای ملودی کُردی «حریره حریره»
  خواننده: صدیق تعریف
  شاعر: فریدون مشیری
  آلبوم: شیدایی
 



  بخش‌هایی از ترانه: از نگاه یاران به یاران ندا می‌رسد/ دوره‌ی رهایی رهایی فرا می‌رسد/ این شب پریشان پریشان سحر می‌شود/ روز نو ‌گل‌افشان ‌گل‌افشان به ما می‌رسد
 


بعضی آدم‌ها نباید این همه زود بمیرند. بعضی آدم‌ها زود که می‌میرند، زود که می‌روند، یک داغی را روی سینه‌ی زنده‌ها می‌گذارند که سال‌های سال با آنها می‌ماند. زود رفتنِ جلال ذوالفنون هم یکی از همین داغ‌هاست. آهنگسازِ خوش‌قریحه‌ی مهربان که آدم هر فکری می‌توانست درباره‌اش بکند، جز اینکه این همه زود قلبش بگیرد و برود. او در سال‌های عمرش، آثار بسیاری خلق کرد که خیلی‌هایش در خاطره‌ی موسیقایی مردم سرزمینش برای همیشه ماندگار شد.

یکی از این قطعات، قطعه‌ی «از نگاه یاران» است که در دستگاه بیات ترک اجرا شده. ذوالفنون این قطعه را بر مبنای ملودی کردی «حریره حریره» ساخت. آنهایی که دهه‌ی 60 در خاطرشان هست یا به نوستالژی‌های این دهه اعتقاد دارند، این قطعه را خوب یادشان مانده است.

شعر اثر را «فریدون مشیری» گفته و گروه «سه‌تارنوازان» نیز اجرای آن را بر عهده داشته. قطعه در آلبوم «شیدایی» منتشر شد و می‌توان آن را هیت‌ترین قطعه‌ی «تعریف» هم دانست که در کنار تیتراژ سریال «امام علی» این خواننده‌ی کم‌کار را محبوبِ بسیاری کرده است.

تعریف، خواننده‌ی گزیده‌‌کاری است. او که از شاگردان استاد محمود کریمی بوده، اولین اثرش را با آهنگسازی «محمدرضا لطفی» و به یاد استاد طاهرزاده منتشر کرد. تعریف با وجود اینکه اصالتاً کُرد است، فقط یک آلبوم به زبان کردی با نام «کُردانه» منتشر کرده است. شاید بتوان یکی از دلایل موفقیت تصنیف «از نگاه یاران» را همین ملودی کردی آن دانست.

آلبوم «شیدایی» را می‌توان با آثاری همچون «گل صدبرگ» و یا «آتش در نیستان» مقایسه کرد. سه‌تار در این اثر نقشی مهم دارد و نکته‌ی جالب همین گروه‌نوازی این ساز است. دف نیز به عنوان ساز کوبه‌ای در این آلبوم حضوری پررنگ دارد. آلبوم «شیدایی» که در اواخر دهه ۶۰ انتشار یافت، تجربه‌ای بود که صدیق تعریف دیگر دست به تکرار آن نزد.
 
 
 
  • *** پرنده
  خواننده: مانی رهنما
  ترانه‌سرا: مرحوم شهین حنانه
  آهنگساز: زنده‌یاد بابک بیات
  تنظیم‌کننده: بهرام دهقانیار
  آلبوم: فصل پرواز
  سال انتشار: 1378 (به سفارش ستاد مبارزه با مواد مخدر)
 



  بخش‌هایی از ترانه: پرنده هم‌قفس هم‌خونه من/ زمستون رفت و شد فصل پریدن/ همین دیروز تو از این خونه رفتی/ ولی از اومدن چیزی نگفتی/ تو را در حنجره یک دشت آواز/ تو را در سر هوای خوب پرواز...
 

در دهه هفتاد بر خلاف این روزها، کسی با تیتراژ مطرح نمی‌شد. برای «مانی رهنما» هم تقریباً چنین اتفاقی رخ داد. او با تیتراژ فیلم سینمایی «مرسدس» و آلبوم موسیقی آن توانست خودش را به بخشی از جامعه معرفی کند. مانی رهنمای 24ساله به یک سکوی پرش احتیاج داشت تا بتواند راه خود را در بازار موسیقی هموار کند. قطعه «پرنده» از آلبوم «فصل پرواز» برایش در حکم همان سکوی پرش بود. اثری به آهنگسازی مرحوم بابک بیات که هنوز هم پس از گذشت حدود 16 سال، پای ثابت ترانه‌های رادیو و بعضاً تلویزیون است.

رهنما در مورد این ترانه می‌گوید: «قطعه «پرنده» توسط زنده‌یاد بابک بیات ساخته و در مجموعه‌ای که به سفارش کمیسیون مبارزه با مواد مخدر در دست تولید بود، قرار داده شد. در آن آلبوم، چهار قطعه با صدای من و دو قطعه هم با صدای آقای «علی سهراب» گنجانده شده بود. قطعه «پرنده» را هم خیلی راحت و ساده ساختیم. با مرحوم بیات ضبط را در استودیو آغاز کردیم و کلاً هم حدود یک ساعت و چهل‌وپنج دقیقه طول کشید.»

یکی از مهم‌ترین دلایل هیت شدن «پرنده»، ترانه و ملودی آن بود؛ ترانه‌ای روایی که در آن استعاره و تعابیر جالبی وجود داشت. بابک بیات هم موزیسینی بود که به خوبی ترانه و زیر و بم صدای مانی رهنما را می‌شناخت. به همین دلیل ملودی شیرینی برایش ساخت که قابل زمزمه و حفظ کردن برای مخاطبان عادی بود. البته باید به آن قانون نانوشته‌ای که می‌گوید معمولاً اولین آثار هر خواننده جزو بهترین کارهایش می‌شود هم رجوع کرد تا به دلیل هیت شدن «پرنده» دست یافت.
 
 
 
  • *** آفتاب مهربانی
  خواننده: محمد اصفهانی
  ترانه‌سرا: مرحوم قیصر امین‌پور
  آهنگساز: شهرام حسن‌زاده
  تنظیم‌کننده: فؤاد حجازی
  آلبوم: حسرت
  تاریخ انتشار: 1377
  ناشر: پیام کاست
 

  بخش‌هایی از ترانه: آفتاب مهربانی، سایه تو بر سر من/ ای که در پای تو پیچید ساقه‌ی نیلوفر من/ با تو تنها با تو هستم/ ای پناه خستگی‌ها...
 


دومین آلبوم رسمی و مستقل «محمد اصفهانی» دو قطعه هیت داشت. یکی همان «حسرت» که سرکاستی آلبوم بود و دیگری هم «آفتاب مهربانی» که در زمان خودش با استقبال جوانان علاقه‌مند موسیقی مواجه شد. با اینکه ترانه این اثر عاشقانه محض نبود، اما توانست در بین مخاطبانی که پاپ را فقط با عاشقانه‌هایش قبول داشتند، طرفداران زیادی را جذب کند.

محمد اصفهانی درباره روند ساخت «آفتاب مهربانی» به سایت «موسیقی ما» می‌گوید: «من دوست داشتم یک ملودی اسپانیش را بخوانم. یکی از دوستان پزشک من به نام آقای «شهرام حسن‌زاده» -که اکنون رییس یکی از مراکز درمانی شهر ساری هستند- کیبورد می‌نواختند و آهنگساز باذوقی هم بود. به ایشان گفتم که اگر امکان دارد، آهنگی با این مختصات برای من بسازید. ایشان هم ملودی را برای بنده فرستادند و من هم روی ملودی یک مِعر گذاشتم. مِعرِ تمام این ملودی هم «سایه تو بر سر من» بود. یعنی از ابتدا تا پایان آن «سایه تو بر سر من» بود. در جاهایی هم که وزن و هجای ملودی تغییر می‌کرد، «سایه‌ات بر سر» یا «سایه بر سر باد» می‌گفتم. یعنی تمام آن با «سایه» بود. ساخت این اثر با قطعه «فرصت بدرود» که برای واقعه عاشورا خواندم همزمان شد و آشنایی من با مرحوم دکتر «قیصر امین‌پور» شکل گرفت. این ملودی را در اختیار ایشان قرار دادم و مرحوم امین‌پور هم «آفتاب مهربانی سایه تو بر سر من» را سرودند و ادامه دادند. سپس این کار را در اختیار فواد حجازی قرار دادم و «آفتاب مهربانی» تنها قطعه آلبوم «حسرت» است که ملودی‌اش را خودم نساخته‌ام. پس از تنظیم آقای حجازی به استودیو پژواک رفتیم و سازهای زهی را ضبط کردیم. در یک بعد از ظهر که حتی صدابردار هم در استودیو پژواک حضور نداشت، آقای حجازی پشت میز نشست و آواز این قطعه را ضبط کردیم.»

دکتر اصفهانی درباره دلایل هیت شدن این کار هم اعتقاد دارد: «آفتاب مهربانی قطعه‌ای است که در آن نمی‌توان از یک ویژگی شاخص نام برد. این اثر در دوره موسیقایی خودش از معدل بالایی برخوردار بود. ملودی، شعر و تنظیم قوی داشت و همین مسأله باعث شد که با استقبال مردم مواجه شود. اورتوری هم که فؤاد حجازی برای آفتاب مهربانی ساخت و در آن سازهای مختلفی نظیر قانون وجود داشت، به اینتروی کنسرت‌های ما در آن زمان تبدیل شد. یعنی اعضای ارکستر با اینتروی «آفتاب مهربانی» وارد صحنه می‌شدند. اگر در سال 76 تکنولوژی الان وجود داشت و قطعات را تبدیل به آهنگ پیشواز می‌کردند، مطمئن باشید که یکی از پرفروش‌ترین پیشوازها همین آفتاب مهربانی بود.»
 
 
 
  • *** لکنت
  خواننده: بنیامین
  آهنگساز: بنیامین
  تنظیم‌کننده: زنده‌یاد نیما وارسته
  ترانه‌سرا: فرید احمدی
  تاریخ انتشار: اسفند 84
  آلبوم: 85
  ناشر: شرکت ترانه شرقی
 

  بخش‌هایی از ترانه: اگه یه وقت بغض می‌کنم، گاهی تبسم می‌کنم/ می‌خوام بگم عاشقتم، دست و پامو گم می‌کنم/ می‌خوام بگم جون منی، آتیش به جونم می‌گیره/ می‌خوام بگم دوسِت دارم، اما زبونم می‌گیره/ من اگه تو رو دوباره نبینمت می‌میرم...
 

بین عوامل تولید آلبوم 85، بحث و جدل بود که قطعه اول کدام باشد. «دنیا دیگه مث تو نداره» همان اوایل کار رد شد. چون تقریباً همه، کار را شنیده بودند. حتی با وجود تغییرات کوچکی که در تنظیم و میکس و مستر و اجرای مجدد کار روی آن اعمال شده بود، تصمیم بر این شد که آلبوم 85 هویت مستقلی از «خاطره‌ها» داشته باشد. بحث اصلی سر «آدم آهنی» و «لکنت» بود. یکی می‌گفت «آدم آهنی» هیت می‌شود و دیگری می‌گفت «لکنت».

نهایتاً «لکنت» رأی بیشتری آورد و اولین قطعه آلبوم اول بنیامین شد؛ قطعه‌ای بدون اورتور که همان ثانیه اول با کلام آغاز می‌شد و وقتی به ترجیع‌بندش می‌رسید، مخاطب را شگفت‌زده می‌کرد. خیلی‌ها تعریف می‌کنند که بار اول فکر کرده بودند کاست مشکل دارد. کار اما منتشر و خیلی خوب شنیده شد. نمی‌توان گفت به «خاطره‌ها» رسید، اما بسیار بسیار هیت شد و همچنان دومین قطعه محبوب بنیامین در کنسرت‌هایش همین قطعه «لکنت» است.

«لکنت» از همان ابتدا حاشیه هم داشت. به دلیل استفاده بنیامین و زنده‌یاد نیما وارسته از افکت‌های صوتی و همچنین اتوتیون در خیلی از آهنگ‌های آلبوم 85، این بحث راه افتاد که بنیامین «لکنت» را با لکنت نمی‌خواند و با ساوند افکت صدا به این شکل درآمده است. طوری که بنیامین در یکی از اجراهایش به مخاطبان کنسرتش گفت: «وقتی قطعه «لکنت» منتشر شد، بعضی از دوستان گفتند فلانی با استفاده از نرم‌افزارهای کامپیوتری بود که توانسته این قطعه را اجرا کند، اما وقتی دیدند که من این قطعه را همراه با شما در کنسرت‌هایم می‌خوانم، دیگر چیزی نگفتند و حالا هم از شما می‌خواهم این قطعه را با من بخوانید تا آن‌ها بدانند که عاشق‌ها همیشه سخت‌ترین ترانه‌ها را می‌خوانند. حالا من دوست دارم همه شما امشب آن خواننده‌ای باشید که می‌گفتند نمی‌تواند بخواند.» او در یکی از تاک‌شوهای تلویزیونی هم در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان «لکنت» را زنده بخواند هم به این مسأله اشاره دوباره‌ای کرد.

حتی محسن رجب‌پور تهیه‌کننده آلبوم «85» با اشاره به سه سال دوری بنیامین از اجرای صحنه‌ای و ایجاد شایعاتی که می‌گفتند صدای بنیامین در آلبوم بیشتر نرم‌افزاری است و او در اجرای زنده فالش می‌خواند، گفته بود: «این اتهام که بنیامین نمی‌تواند بخواند، بهتر از این بود که بگویند اجازه ندارد بخواند. البته این فاصله سه ساله باعث شد که پایه و اساس کارهای بعدی بنیامین را بهتر بریزیم و نقشه راه بلندمدت فعالیت‌های هنری‌اش را بهتر ترسیم کنیم.»

خود بنیامین هم در این باره در همان گفت‌وگو گفته بود: «آدم‌های عادی که خواننده نیستند هم می‌توانند این قطعه را بخوانند و همه آدم‌ها می‌توانند خواننده شوند. 6 دنگ صدا دیگر اهمیتی برای خواننده شدن ندارد و خوانش و محتوا مهم‌تر است.»

اما نکته جالب این است که لکنت گرفتن بنیامین در ترجیع‌بند قطعه، از ابتدا قرار نبود اتفاق بیفتد. ناگفته جالب درباره آلبوم 85 بنیامین این است که تنظیم‌کننده ابتدایی آن، امیر توسلی بود که خیلی از قطعات را هم تنظیم کرده بود. در تنظیم او اصلاً «لکنت» این‌گونه ضبط نشده بود اما با تغییر تنظیم‌کننده آلبوم و اضافه شدن نیما وارسته، او با نبوغ ویژه‌اش این پیشنهاد را مطرح کرد که پس از اجرا رأی مثبت همه عوامل آلبوم را پیدا کرد و خیلی هم کار نو و متفاوتی شد و نیما وارسته، «لکنت» را به یکی از محبوب‌ترین‌های بنیامین تبدیل کرد.
 
 
 
  • *** گمگشته
  خواننده: مجید اخشابی
  شاعر: علی معلم دامغانی
  آهنگساز: مجید اخشابی
  تنظیم‌کننده: مجید اخشابی
  تیتراژ سریال گمگشته
  سال انتشار: 1381
  آلبوم: گمگشته
 

  بخش‌هایی از ترانه: هرکی با آیینه رو‌به‌روست/ تو هست و نیست زل می‌زنه/ یه چشم سرخ آتشین/ توی چشاش زل می‌زنه/ میگن فرشته روزه‌شو با گریه افطار می‌کنه/ فرشته می‌دونه که نور ظلمتو بیدار می‌کنه...
 

«رامبد جوان» که بیشتر با کارهای طنز شهرت دارد، در ماه رمضان 1380 سریال‌ «گمگشته» را برای شبکه سوم سیما تولید کرد. اثری با ژانر جدی و تقریباً تخیلی که در زمان خودش توانست با استقبال فوق‌العاده مردم همراه شود. اما چندان مورد پسند و رضایت منتقدان نبود.

سریال «گمگشته» در دو بخش جریان‌ساز شد. تا پیش از این مجموعه، پخش سریال ویژه ماه رمضان در میان شبکه‌های سیما مرسوم نبود. از سال 81 شبکه‌های یک، دو، سه و تهران تصمیم گرفتند که سریال مناسبتی رمضان داشته باشند و به نوعی می‌توان گفت که «گمگشته» بنیان‌گذار مسیری بود که هنوز هم پس از 14 سال شاهد تداوم‌اش هستیم. همچنین تا قبل از رمضان 80 هر سریالی که در ایام ماه رمضان یا محرم پخش می‌شد، تیتراژ بدون‌کلام داشت. اما میزان استقبال از تیتراژ «گمگشته» به حدی بود که مسئولان وقت سیما را مجبور کرد قانون نانوشته بی‌کلام بودن تیتراژهای سریال‌های این دو ماه را نادیده بگیرند.

قطعه 146 ثانیه‌ای «گمگشته» با صدای خواننده‌ای تولید و منتشر شد که در آن زمان مشهور نبود و اثرش از طریق نوارهای کاست و بدون نام در میان مخاطبان دست به دست می‌شد. «مجید اخشابی» با این اثر توانست با یک گام چند پله را طی کند و هنوز هم خیلی‌ها با نام خواننده گمگشته او را می‌شناسند. بازخوردهای این اثر به حدی بود که اخشابی نام اولین آلبوم رسمی خود را هم از همین سریال برگرفت و قطعه گمگشته سرکاسِتی آن مجموعه شد.

موفقیت قطعه «گمگشته» بیش از هر چیز مدیون پخش در یک سریال مناسبتی است که حتی در زمان شب‌های قدر و عزاداری هم پخشش متوقف نشد. از سوی دیگر قطعه گمگشته یکی از معدود آثار ماه رمضان است که متن ترانه آن با این ماه همخوانی دارد.
 
 
 
  • *** منو رها کن
  خواننده: مهدی یراحی
  ترانه‌سرا: روزبه بمانی
  آهنگساز: مهدی یراحی
  تنظیم‌کننده: بهزاد رئیسی و مهدی یراحی
  آلبوم: منو رها کن
  ناشر: تصویر دنیای هنر
  سال انتشار: 1390
 
  بخش‌هایی از ترانه: من و انتظار و کابوس تنهایی/ من و حس اینکه هر لحظه اینجایی/ دارم آینه‌ها رو گم می‌کنم کم‌کم/ تو رو هر طرف رو می‌کنم می‌بینم/ نگو از تو چشمام چیزی نمی‌خونی/ تو که لحظه لحظه حالم رو می‌دونی/ اگه این بهارم برنگردی خونه/ دیگه چیزی از من یادت نمی‌مونه/ منو رها کن از این فکر تنهایی/ تو نرفتی، نه، تو هنوزم اینجایی...
 

تا پیش از سال 85 اغلب مخاطبان موسیقی، «مهدی یراحی» را به عنوان آهنگساز می‌شناختند. موزیسین خوزستانی که در آلبوم‌های مختلف با این سمت حضور داشت، «منو زیر سایه خودت بگیر» اولین تیتراژ او بود. این قطعه در زمستان 85 از شبکه تهران با صدای یراحی و «نیما مسیحا» و «روزبه بمانی» منتشر شد. در این اثر نام یراحی زیر نام نیما مسیحا و روزبه بمانی قرار گرفت اما او در سال 86 توانست با قطعه «منو رهاکن» توانایی‌های خودش را در قاب تلویزیون به مخاطبان عرضه کند. این اثر تیتراژ پایانی برنامه «شب شیشه‌ای» با اجرای «رضا رشیدپور» بود. تاک‌شوی پرمخاطبی که رشیدپور در پایان هر قسمت آن و پیش از خداحافظی می‌گفت: «منو رها کن از این فکر تنهایی». چند شب هم در تیتراژ پایانی این برنامه ویدئویی با تم سیاه و سفید پخش می‌شد که مهدی یراحی هم در بخش‌هایی از آن حضور داشت.

مهم‌ترین شاخصه «منو رها کن» در ملودی و ترانه‌اش بود که باعث موفقیت‌اش شد و یراحی اولین آلبوم رسمی خود را هم با همین نام روانه بازار کرد. در مضمون ترانه یک بلاتکلیفی همراه با غم از زبان ترانه‌سرا نقل می‌شود و مهدی یراحی توانست با مُهر و امضای همیشگی خود در آهنگسازی، این نکات را به خوبی منتقل کند. در اولین آلبوم این خواننده، ریمیکس «منو رها کن» هم قرار گرفت که تنظیم مجدد آن هم با واکنش مثبت طرفداران یراحی همراه شد.
 
 
 
  • *** ایران
  خواننده: روزبه نعمت‌اللهی
  ترانه‌سرا: مسرور نعمت‌اللهی
  آهنگساز: روزبه نعمت‌اللهی
  تنظیم‌کننده: پیام قربانی
  آلبوم: هفته عاشقی
  ناشر: آوای باربد
  تاریخ انتشار: 1386
 
  بخش‌هایی از ترانه: ای خطه‌ی خاک دلیر، ای وطن من/ ای گشته به مهره تو عجین جان و تن من/ آبی قلب تو خلیجِ فارس و هرمز/ سینه به سینه‌ات سلسله کوهِ البرز/ وسعت نام تو وسعت نام خورشید/ جلوه‌ی خاک تو قرمز و سبز و سپید/ این نه منم من، نه من منم من/ ذره‌ی خاک وطنم من/ ذره‌ی خاک وطنم من، ااای...
 

«ایران» ترک ششم آلبوم «هفته عاشقی» از «روزبه نعمت‌اللهی» است که ترانه آن را پدر او سروده است. اثری که بسیاری از مردم آن را با نام «این نه منم من نه من منم من» می‌شناسند و آن را با همین نام جستجو می‌کنند. این قطعه طی سالیان گذشته و به مناسبت‌های مختلف از شبکه‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شده و یکی از دلایل هیت شدن آن در میان مردم را هم شاید بتوان همین نکته دانست.

 روزبه نعمت‌اللهی خواننده و آهنگساز این اثر در رابطه با چگونگی ساخت و استقبال آن به «موسیقی ما» گفت: «این قطعه قبل از انتشار آلبوم «هفته عاشقی» به صورت تک‌آهنگ منتشر شد. قطعه‌ای که روند صدور مجوز آن دو سال به طول انجامید که در نهایت طی جلسه‌ای حضوری و دفاع از این قطعه در شورای شعر و موسیقی از تلویزیون پخش شد.»

نعمت‌اللهی ادامه می‌دهد: «به دلیل علاقه‌ام به کشورم ایران از ابتدای فعالیتم قرار بر این بود که در هر آلبوم قطعه‌ای وطنی را منتشر کنم و به همین خاطر حتی اولین آلبوم من نیز «سرزمین مادری» نام گرفت. زمانی که پدرم این قطعه را سرودند و در اختیار من قرار دادند، این ترانه حال من را دگرگون کرد؛ به شکلی که ترجیع‌بند این ترانه درست همان تمی بود که من برای یک کار حماسی و وطنی در ذهن داشتم.»

خواننده «ایران» درباره استقبال مردم از آن می‌گوید: «زمانی که این قطعه از تلویزیون پخش شد، به قدری در تمامی مناطق ایران و بسیاری از شهرستان‌ها از آن استقبال شد که تبدیل به محبوب‌ترین قطعه من شد و حتی از بسیاری از کارهایی که به سفارش صدا و سیما با مضمون ملی میهنی تولید می‌شود، بیشتر مورد توجه مردم و مسئولین صدا و سیما قرار گرفت.»
منبع: 
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 تیر 1394 - 17:00

دیدگاه‌ها

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 17:45

یعنی اگه 70 تا ترک معرفی کردید شاید 30 تاش هیت بوده. بقیه رو من نمیدونم رو چه حسابی هیت در نظر گرفتید؟؟ میخاید خواننده و هواداراش ناراح نشه یا ....................
این همه ترک هیت داریم ما . بعضی از انتخابا رو واقعا هیت نیست. الکی لیست و پر نکنید

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 04:50
TaHa Only Amin Habibi

آدم خندش میگیره به بعضی از اینا بگه هیت !!!
کدوم هیت برادر من اینارو نویسنده انتخاب کرده نه مردم
با لکنت و آلبوم شادمهر موافقم بقیشونو من تا حالا تو عمرم نشنیدم
نمیدونم چجوری بعضیا هیت شدن ... حتما ور هوا هیت شدن
والا ما اسم سلاطین بزرگ رو تو اینا نمیبینم
جالب اینجاست آهنگهای امین حبیبی از دید این ها هیت محسوب نمی شود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آهنگهای جناب آقای سهراب پاکزاد و امثال ایشان که تا قبل این من اصلا حتی اسمشان هم
نشنیده بودم هیت هستن
بابا خدایی من جای شما بودم این موضوع رو دیگه ادامه نمیدادم
خودتون بگید دلیل هیت بودن اینا چیه ؟؟؟؟

69.205.190.146
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 21:43

لکنت...........
البوم 85 هیت ترین البوم ایرانه......
و تکرار نشدنی

چهارشنبه 28 مرداد 1394 - 18:00
آرش

آهنگ دلم گرفت حامی(در فیلم سام و نرگس)
آسیمه سر محمد اصفهانی
آخه دل من محسن یگانه
طعنه سعید شهروز هم میتونه جزء این لیست باشه

40.252.63.2
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 17:54

براتون متاسفم آخه چرا از محسن یگانه نمیزارید
نشکن دلمو نباشی هیت نیستند عایااااا
اصن از آلبوم رگ خواب هیت تر داریم
دوست دارم هوایی شدی هیت نیستند
شما کی هستید دیگه

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 18:07

به این شکلی که شما انتخاب می کنین مشخص میشه خوانندگان ما بخصوص سبک پاپ فقط همون ترانه ی اول البوم اولشان خاطره انگیزه و تالان هیچ کاره فوق العاده ای انجام ندادن

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 18:20

بازهم شادمهر.. بازهم عشق.. بازهم خاطره...

بی رقیبه این بشر !!

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 18:52

ممنون تمام کارهایی که در این بخش نام بردید لیاقت هیت شدن داشتند چرا که از شایستگی فنی نیز برخوردار بودند. ضمن اینکه به عنوان یکی از هواداران مانی رهنما از اینکه از این خواننده قطعه پرنده رو قرار دادید از شما سپاسگزارم. هرچند تمام آثار ایشان را به حق جز ترانه های فاخر و سطح بالای موسیقی پاپ داخلی می دانم اما متاسفانه کارهایشان آنطور که شایسته شنیدن بودند، شنیده نشدند.

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 19:12

نصف تراکاتون هیت نیست خدایی
شما خودتون تعریفتون از هیت رو نقض کردین با انتخاباتون

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 19:14

آفتاب مهربانی زیباترین و آرامش بخش ترین آهنگیه که در تمام عمرم شنیدم از شروعش که با ساز قانون آغاز می شه تا آخرش که صدای گروه کر هست با روح و روانم بازی می کنه یادمه روزی از مدرسه برگشته بودم و چون شب قبل به خاطر امتحان بی خوابی داشتم از خستگی پای تلویزیون خوابم برد نمی دونم چقدر گذشته بود که با صدایی عجیب و غریب از خواب پریدم که می خواند : آفتاب مهربانی سایه تو بر سر من... اون لحظه واقعا حس کردم وسط آسمون پیش خود خدا هستم و تا چند ساعت از شنیدن این آهنگ بهت زده بودم!
اوج زیبایی آهنگ اینجاست:
بی تو چون برگ از شاخه افتادم / زرد و سرگردان در کف بادم / گرچه بی برگم گرچه بی بارم / در هوای تو بی قرارم / برگ پاییزم بی تو می ریزم / نوبهارم کن نوبهارم
سپاسگزارم از آقای اصفهانی و آقای حسن زاده برای خلق این شاهکار - همچنین روح بزرگ قیصر امین پور شاد که لطیف ترین احساس رو داشتند و ناب ترین شعرها را سرودند.

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:36
کیان

ممنون از کامنت سرشار از احساس شما.آهنگ فوق العاده ی آفتاب مهربانی برای من یادآور لحظات معنوی عمرم هست.در مسیر قم،در مشهد مقدس و هر زمان که آرامش معنوی خاصی داشتم،این آهنگ یار و همدم اون لحظات عاشقانه بوده.

66.183.14.167
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 13:51
شاهين

واقعا"آرامش بخش ترين آهنگ براي من هم هست عزيزان اين قطعه رو گوش كنن واقعا"آرامشتون ميده كاش بشه يبار ديگه محمد اصفهاني اين قطعه رو با ابزار موسيقي روز بازخوني كنند.....

49.248.242.222
دوشنبه 8 تیر 1394 - 22:04
احسان

آفتاب مهربانی آز ترانه های ماندگار پاپ بعد از انقلاب ایرانه. تنظیم-ملودی-شعر و جنس صدا و سبک خواندن دکتر اصفهانی باعث موفقیت اون شده و واقعا کار آرامش بخشیه.
با وجود اینکه طی این سالها سبک خواندن دکتر اصفهانی پیشرفت و تکامل زیادی پیدا کرده و بسیار حرفه ای تر و جذاب تر اجرا می کند اما این کار با صدای اون سالهای دکتر اصفهانی(در سن 31 سالگی) شنیدنی تره الان صدای ایشون کمی بم تر شده (که با گذران ایام کاملا طبیعیه)با وجود اینکه تحریرهاشون قوی تر و گوش نواز تر شده.ضمن اینکه تنظیم فواد حجازی هنوز هم قوی و شنیدنیه.

113.129.146.39
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 19:16

اقا نمیشه یکم ازین احسان خواجه امیری که خواننده صدا و سیماییه کمتر بذارین ؟
آهنگ مهدی یراحی تو کتم نمی ره که هیت شده باشه
از محسن یگانه بدم میاد ولی وجدانن آهنگای هیتش خیلی زیاده نامردی شده در حق آهنگاش
فقط و فقطم آهنگای ناشناخته شادمهر رو گذاشتید حالا دیگه از شادمهر اضافه نکنید ولی مثلا آهنگ آی ستاره آی ستارهاش ازین آهنگایی که شما هیت میدونید هیت تره . اازشادمهرم بی حدو اندازه میذارین
(درضمن آهنگ هیت رو مردم تشخیص میدن که هیته لطفا فقط از نظر کاربرای سایت باشه هی نرید ازاین کارشناسای هیت شناس سوال کنید !!

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:00
ابوالفضل (اسطوره موسيقي ايران : احسان خواجه اميري)

ششما خودت از نابرده رنج خوشت نیومده؟؟؟
در ضمن موسیقی ما داره کم لطفی هم میکنه.الآن فقط غریبانه و نابرده رنج رو گذاشته که کم لطفیه.سلام آخر/تاوان/میوه ممنوعه/احساس آرامش/دارم میام پیشت/نمیدونم/باور نمیکنم و ...
ندیده بودیم کسی از نابرده رنج بدش بیاد که دیدیم :)))))))))

233.43.99.130
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:57
mehdei007

زیاد به خودت فشار نیار اگه نابرده رنج هيت نیست باید معنای هیتو عوض کنن.کلا اومدی یه چیزی نوشتی. چن تا ازش گذاشتن که اینجوری بهت برخورده.

110.196.222.182
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:06
آرمین (خواجه امیری-چاووشی)

عزیزم خب آهنگاش هیته میذارن دیگه.
شما نابرده رنج رو حفظ نیستی؟ واقعا خوشت نیومده از این آهنگ؟

208.48.158.140
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:16
برام هیچ حسی شبیه تو نیست

بابا بس کنید دیگه واقعا خیلی بی شخصیتین.
نابرده رنج هیت نیست؟؟ آره هیت نیست بلکه مگا هیته.
تا کی میخوابن به حسادت کردنتون نسبت به احسان ادامه بدین؟
کاش تو ماه مبارک رمضان شخصیت و ادب رو می آموختیم

252.14.202.244
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:34
مهدی (طرفدار سلطان خواجه امیری) و (امپراطور یراحی)

اولا یکم تحقیق کن میفهمی که همه تیتراژ میخونن و البته هیچ اشکالی نداره چون واسه مردم همین مملکت آهگن میسازن البته نه مردم بی انصافی مثل شما.
مگه میشه نابرده رنج رو هیت حساب نکرد؟ مگه داریم انقد حسود؟

59.180.140.28
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:46
امیر حسین (خواجه امیری-چاووشی-یگانه)

عزیز من نابرده رنج و سنتوری و سکوت تو این لیست اگه نبود که دیگه هیچی...!!!!
از مردم هیت شناس بپرس کسی نابرده رنجو بلد نیست؟
با کیا داریم تو این مملکت زندگی میکنیم هععی

144.139.205.141
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:52
سعید هوادار 2 آتیشه ی احسان خواجه امیری

اگه نابرده رنج تو این لیست قرار نمیگرفت باید شک میکردی به معنای هیت نه الآن.بالاخره بهترین تیتراژ بعد انقلابه دیگه

93.210.232.247
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:02
طرفدار صدای برتر ایران: احسان خواجه امیری

شما بگو یه خواننده مثه نابرده رنج تولید کنه ما میگیم موسیقی ما از همون بذاره.
حالا خوبه 2 تا آهنگو قرار داده که البته خیلی کمه نسبت به شاهکار های استاد خواجه امیری

24.113.134.88
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:15
آرش (احسان خواجه امیری)

نابود کردین خودتونو از بس از اسم احسان خواجه امیری سوختین و چشم دیدن موفقیت هاشو ندارین.

88.25.83.218
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:24
محمد مهدی (جاست خواجه امیری)

این لیست فقط با وجود نابرده رنج معنای هیت رو میگفرت منصفانه نظر بدید

101.238.142.159
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:39
طرفداران احسان خواجه امیری

حتما میخواین بگین نابرده رنج هیت نیست؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اسم خواننده ها سمت چپ سایت هست برای آهنگای هیت.ببین بقیه خواننده ها رو بعد شخصیت خودتونو زیر سوال ببرین

236.26.4.102
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 02:31
پیام

من ترجیح میدادم اهنگ ستاره (ای ستاره ای ستاره بی تو شب نوری نداره)
از شادمهر انتخاب میشد تا این اهنگ از البوم بهار من

86.221.39.242
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 11:59
خانم ویلونیست (مهدی یراحی)

خوش میاد یه سری بیسواد توموسیقی اینجاجمع شدن فقط طرفداری مسخره میکنن.بابا کجا منو رها کن هیت نیست؟فعلا همین مهدی یراحی داره امپراطوری میکنه واز لحاظ اصول خوانندگی از احسان خواجه امری هم سرتره.احسان موقع خوندن خیلی بد نفس میگیره.حالا اینا به کنار منکه هرچی بگم بازم یه سری بیسواد میان قمپوز در میکنن.ولی لطفا بیخود وبی جهت تعصبی بازی ذر نیارین.مردین تعصبتونو باسواد ومنطق اثبات کنین.جبهه هم نگیرین

232.190.87.246
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 12:07
مرجان رضوی (طرفدار احسان خواجه امیری)

بابا بس کنید دیگه خجالت بکشین
نابرده رنج هیت نیست؟؟
چه نظر کارشناسی چه مردمی الان میگم قشنگ شما متوجه بشی
نابرده رنج توی نظرسنجی "مردمی" مجله ایده آل اول شد
نابرده رنج به انتخاب مردم بهترین تیتراژ بعد انقلاب شد
نابرده رنج توی جشن موسیقی ما از نظر کارشناسی انتخاب شد
نظر مردمی می خواستی شما؟؟
بفرما
ما که ندیدیم کسی از نابرده رنج بدش بیاد :)
در ضمن نابرده رنج یکی از آهنگهای آلبوم عاشقانه هاست و برای این آلبوم ساخته شده
بعد روی سریال نابرده رنج قرار گرفت
فقط خواستی یه چیزی گفته باشی شما

231.242.131.131
جمعه 5 تیر 1394 - 04:35
الهه اکبری

چون به خواننده مورد علاقه شما تیتراژ نمیدن بخونه این حرف رو می زنید ؟ :)
احسان خواجه امیری همیشه تیتراژها ماندگاری خونده و این یه افتخاره حالا شما هرطور دوست داری متونی فکر کنی ..

خانم ویلونیست (مهدی یراحی) :
الان چه ربطی داشت که شما درباره ی احسان خواجه امیری نظر دادی؟؟
اصلا شما رو چه حسابی این حرف رو زدی؟
یراحی از نظر اصول خواندگی از احسان خواجه امیری سر تره؟؟
یه سری بی سواد نظر میدن؟
شما الان می خوای بگی که سوادش رو داری و این حرفا رو زدی؟ :)
از نظر کارشناسی احسان خواجه امیری تندیس بهترین اجرای زنده رو گرفت و در ضمن توی رکورد فروش بلیط خیلی خیلی بالاتر از مهدی یراحی هستش..
چون شما شروع کردی جواب دادم ، وگرنه با مقایسه کردن موافق نیستم
هرخواننده ای مخاطب های خاص خودش رو داره

216.76.230.88
جمعه 5 تیر 1394 - 13:25
آقای عاشقانه های ایران: احسان خواجه امیری

نکنه میخوای بگی نابرده رنجم هیت نیست؟ :))))))))
هیت بله یعنی نظر مردم که بهترین تیتراژ بعد انقلاب شد :)
در ضمن برو ببین کدوم خواننده تیتراژ نخونده اسمشو بگو.بعدشم ببین بهترین تیتراژا واسه کی بوده :)
تا آخر تابستونم سرگرمی :)))))

165.188.168.127
یکشنبه 14 تیر 1394 - 02:45
طرفدار احسان خواجه امیری

ایشون حق دارن نباید آهنگای احسانو توی این لیست بذارن چون اصولا واساسا احسان باهیچ خواننده ای قابل مقایسه نیست.بله اینجوریاس

128.142.167.200
یکشنبه 14 تیر 1394 - 02:50
سارا (طرفدار احسان خواجه امیری )

ایشون حق دارن نباید آهنگای احسانو توی این لیست بذارن چون اصولا واساسا احسان باهیچ خواننده ای قابل مقایسه نیست.بله اینجوریاس

227.201.197.44
یکشنبه 14 تیر 1394 - 03:02
sara shafiee

ایشون حق دارن نباید آهنگای احسانو توی این لیست بذارن چون اصولا واساسا احسان با هیچ خواننده ای قابل مقایسه نیست.بلههه اینجوریاس

16.9.123.59
چهارشنبه 7 مرداد 1394 - 05:52
نيما

چه قدر از صدا و سيما عقده گشايي مي كنيد؟
صدا و سيما و خواننده هايش خيلي بهتر از خواننده هاي ماهواره ها هستند.

247.164.40.80
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 20:08

لکنت،بنیامین
م_ من اگه تو تو رو دو دوباره نه نه نه نه نه نبینمت
می می میرم...
عالیـــه

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 20:11

خيلي ببخشيدا خيلي معذرت ميخام از سايت به حقتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا داريد كم لطفي ميكنيد.........خيلي زياد...... يعني شورشو در آورديد........ آيا حسادت تا اين حد!!!!!!

ميخام بگم آهنگهاي دلكم ، مسافرم ، حتي ، حيا كن ، يه دل شكوندم ، حقيقت ، هي تو ، حاليت نيست ، انگاري مريضم ، خوب به درك ، روانيتم ، جنون ، زمستون ، خوش به حالت ، پاييز ، عيد بي تو ، تهران شلوغه ، يا هيشكي يا تو ، درياي لعنتي ، كادوي تولدت ، وايسا ، مخاطب خاص ، سخته ، نشد ، گريه نكن ، هوا بارونيه ، تو حق نداري ، دلم مونده رو دستم [ يهويي ، هوا دو نفرست و ....... از استاد علي عبدالمالكي هيت نيستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يعني يه خورده سم بدين من خودكشي كنم بخدا شورشا در آوردين.........

اينجا مافيا آنجا مافيا همه جا مافيا

خجالت آوره لطفا طرفداراي عزيز و گل علي عبدالمالكي تاييد كنند

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:12
عشق فقط یک کلام : خواجه امیری واسلام

بابا به خدا دیگه به هر کی بگی نابرده رنج میگه هیته انصاف داشته باشید
بعد میگن طرفدارای خواجه امیری تند برخورد میکنن.خب عزیز من کل این آهنگایی که گفتی رو نابرده رنج یه تنه محو میکنه.احسان خواجه امیری کار هیته نابرده رنج رو داده مافیاست؟
براتون متاسفم که به راحتی زحمت یه خواننده رو زیر سوال میبرین.همون خب به درک رو گوش بدین بهتر به دردتون میخوره

250.67.191.180
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:16
ابوالفضل (اسطوره موسيقي ايران : احسان خواجه اميري)

میگی احسان مافیا خب به درک خب به درک :)))))))))
یه روز خبر احسانو میشنوی انگاری مریضی :)))))))))) حق بده انقدر بسوزی عزیزم :)))))))))
یهویی دمای بدنت رفت بالا یهویی :)))))))))
دلت مونده رو دستت هنوز سوزشش هستش :))))))))))
موسیقی ما راس میگه دیگه انقد هیت ببین :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
یعنی داداش دمت گرم خددایی از خنده ترکیدم خخخخ
موسیقی ما تایید کن دور هم بخندیم :))))))))))))

53.6.215.194
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:25
مهران

اقا یا خانوم محترم .. شما معنیه هیت رو میدونین ؟؟ میدونین ؟؟ هیت یعنی اینکه آهنگ ورد زبون اکثر مردم باشه .. یعنی اگه یجایی آهنگ رو شنیدی, ادامش رو بخونی .. حالا شما عبدالمالکی رو دوس داری , نباید همه آهنگاش هیت باشه که .. منم مهدی یراحی رو دوس دارم ولی هیچکدوم از اهنگاش هیت نیس .. خواهش میکنم از رو علاقه نظر ندین

111.29.4.77
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:41
پیمان

علی عبدالمالکی و هیت؟؟؟او اوه اونم مخاطب خاص!!تو رو خدا تعصب به خرج ندید یهویی آهنگ "به درک" هم بگید دیگه!!

70.53.77.118
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:05
آرمین (خواجه امیری-چاووشی)

داداش دمت گرم خیلی باحالی :))))))))))))
واقعا خب به درک و انگاری مریضم و دلم مونده رو دستم و ... رو با نابرده رنج مقایسه میکنی؟ :))))))))

93.45.10.247
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:15
برام هیچ حسی شبیه تو نیست

وقتی شما درکت از موسیقی خب به درک و روانیتم هست معلومه به راحتی لقب مافیا هم میدین.
در ضمن مقایسه ی استاد خواجه امیری با عبدالماکی واقعا خنده داره!احسان از 6 سالگی نوازندگی رو شروع کرده و واقعا صدای احسان خواجه امیری با صدای تو دماغیه علی قابل قیاس نیست.
لطفا به راحتی توهین نکنین!

119.124.29.9
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:32
مهدی (طرفدار سلطان خواجه امیری) و (امپراطور یراحی)

از همین لیست آهنگا میشه درک شما از موسیقی رو فهمید و من برای شما حتما تو این ماه عزیز دعا میکنم

40.100.21.127
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:51
سعید هوادار 2 آتیشه ی احسان خواجه امیری

شما طرفدار عبدالمالکی هستی دلیل نمیشه که !!!!
خودت خندت نگرفت این آهنگارو جزو هیت حساب کردی؟؟؟؟؟؟

106.104.55.194
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:00
طرفدار صدای برتر ایران: احسان خواجه امیری

اینجا حسود اونجا حسود همه جا حسود
کاس حداقل 2 تا آهنگ خوبو نام میبردی دلمون نمیسوخت.آخه خب به درک؟ :D

199.169.92.227
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:16
آرش (احسان خواجه امیری)

مرسی از دوست ناشناسمون که معنای هیت رو با آهنگایی مثل خب به درک و دلم مونده رو دستم و ... معنا کردن :)))))))
به قول نقی معمولی دست بنداز این دهن منو جر بده :))))))

147.177.21.194
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:25
محمد مهدی (جاست خواجه امیری)

خودت تنهایی این لیستو جمع آوری کردی عزیز؟ :)))))))))

213.26.76.210
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:37
طرفداران احسان خواجه امیری

هه مافیا؟ :)))))
اگه عبدالمالکی هم میتونست به جای خب به درک نابرده رنج بسازه آهنگ اونم میذاشتن.خودتون شرمتون نیومد از لیست این آهنگا؟

173.140.15.252
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:37
میلاد

دوست عزیزم طرفدار احسان خواجه امیری درست نیست شما در میای و دیگری رو به سخره میگیریا؟؟ یعنی چی هر علی عبدلمالکی خونده رو به سخره میگیری؟؟فکر کنم شما کسی بودی که وقتی البوم اومد نظر دادی که خوبه و مورد پسندن بود حالا ایشون اومده یه حرفی زده اسمی از احسان خواجه امیری اورده که شما به خودت میگیری؟؟یعنی چی انگاری مریضی؟؟؟ والا خجالتم هم خوب چیزیه.خوب منم درام با شعرای احسان خواجه امیری اینکارو بکنم؟؟قشنگ اینکار؟ حالا این دوستمون سلیقشو گفته چه درست و چه غلط قرار نیست شما دیگری رو به سخره بگیرید که.با شما هم هستم طرفدار محسن خان چاووشی.دیگری رو به سخره میگیری کار سختی نیست کسی هم پیدا بشه کارهای محسن چاووشی و مسخره بکنه.یکمی فرهنگ هواداری داشته باشید.طوری میگید دلم مونده رو دستم انگاری بقیه کاری 6/8 نخوندن.یه طوری میگید فلان اهنگ انگاری در مورد یه اجنبی دارید صحبت میکنید انگاری جز خوانندگان پاپ نیست علی عبدلمالکی انگاری از کره دیگری اومده.نکنید اینکارارو.هر کسی برای خودش ارزش و اعتباری داره.کسی با دیگری قابل مقایسه نیست.دست بردارید از این کارای بچه گونه جهان سومی.یه کم،چیزی نیستا فقط یکم استانه تحمتلون رو ببرید بالا هیچ اتفاق خاصی نمیوفته.

160.151.191.179
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 12:10
مرجان رضوی (طرفدار احسان خواجه امیری)

اصلا شما معنی هیت رو میدونی؟؟
یه کلمه یاد گرفتین هی ازش استفاده میکنین
مافیا...!

32.14.192.221
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 12:45
خانم ویلونیست

چی؟خخ استاد؟لطفا یاد بگیرین وازه استاد رو برای هربابایی به کار نبرین.این وازه خیلی بزرگتر از این حرفاس که برای هردرب وداغونی بکار بره

106.113.45.89
جمعه 5 تیر 1394 - 09:38
اسي عبدالمالكي

كسي به آقاي خواجه اميري شما نبود كه خودتونو نخود هر آشي ميكنيد من ميگم از بين اين همه آهنگ يه دونش بايد هيت باشه يا نه........... چرا يه طرفه قضاوت ميكنيد........
به نظر من نظرهاي شما هم مثل خودتون حقير هست .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن شما در حدي نيستين كه بخواييد در مورد علي عبدالمالكي حرف بزنيد ......
سلطان جراي زنده ، وسعت صداي ايران استاد علي عبدالمالكي..................
علي به حقش ميرسه .... البته اگه بزارن حسودا...........
واسه نمونه فقط بريد آهنگ خوش به حالت علي رو خوب گوش بديد بعد بياد بدون سواد در مورد موسيقي نظر بديد...............
امان از درك پائين كه داره مردومو ميكشه............
حرف حق تلخه پس زهر مار به خوردتون نميدم!!!!!!!!!!!!!!!

230.207.163.120
جمعه 5 تیر 1394 - 13:27
آقای عاشقانه های ایران: احسان خواجه امیری

حداقل 2تا آهنگ خوب میگفتی بهت نمیخندیدن :))))))))))
خدا با کیا 80 میلیون شدیم؟ :)))))

4.138.102.196
شنبه 6 تیر 1394 - 18:05
س

چی شده؟! عبدالمالکی دیگه کیه؟

138.104.74.249
شنبه 6 تیر 1394 - 23:13
ناشناس

اونایی که میگید علی عبدالمالکی کیه اصلا موسیقی میدونید چیه ؟؟ کسی با احسانتون کاری نداره موسیقی ما مافیایی اومده 100 آهنگ هیت معرفی کرده باید یکی از آهنگهای احساسی عبدالمالکی هم میبود آهنگ دلکم مسافرم عکس لب دریا و... ما مثل هوادارای خواجه امیری نیستیم برای احسان خواجه امیری احترام قائلیم و قبول هم داریم ایشون اسطوره هستند ولی توهین نمیکنیم شماهایی که توهین میکنید بلا نسبت ادم نیستید

77.89.131.8
سه شنبه 6 مرداد 1394 - 16:48
یاس

اون استاد رو واس چی نوشتی مثلا ؟؟؟ مگه عبدالمالکی چند ساله خواننده شده ؟ که حالا استاد هم بهش بگیم

73.75.214.73
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 21:33

فقط محسن چاوشي

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 21:49

اکثر آهنگا هیت بودن، اگه قرار باشه از هر خواننده ای آهنگ انتخاب بشه که این لیست از 1000 تا هم بالا میزنه
شنیدن مجدد تمنای وصال، لکنت و آفتاب مهربانی بسیار دلنشین و خاطره انگیز بودند

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 21:54

باز دو اسطوره بي بديل موسيقي ايران
محمد اصفهاني و شادمهر

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 21:54

فقط 2 تا کار هیت وجود داشت...
شما ها به اینا میگین هیت؟

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 21:54

چه عجب!!!!!!!!!!!!
مگا هیت تاریخ ایران!
بهترین تیتراژ بعد انقلاب.
یعنی محشره این آهنگ.100 سال دیگه هم اینو گوش کنی برات تازگی داره
برام هیچ حسی شبیه تو نیست واای عالیه

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 01:24
Saeed Mehrban

باز اینو جو گرفت :))
همین تو نبودی که چند روز پیش در وصف آهنگی که خواجه امیری واسه ماه عسل خونده بود گفتی بهترین تیتراژ تاریخه؟!!!گفتی از همه ی تیتراژهاشم بهتره؟! :))))
برو عمو اینقد جو زدگیاتو نیا اینجا خالی کن... :))))

71.38.41.15
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 02:48
ابوالفضل (اسطوره موسيقي ايران : احسان خواجه اميري)

عزیزم نابرده رنج از نظر کارشناسا و مردم بهترین تیتراژ بعد انقلاب شد.
بغضم نیاز به زمان داره و به مرور زمان دهن بعضیرو میبنده :)
موسیقی ما تایید

104.148.6.19
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:08

آخ آخ آخ نابرده رنج...
فقط میشه گفت دیگه مثل این آهنگ نیست و وجود نخواد داشت...
از این عادت با تو بودن هنوز وااای
تنها دلیل محبوب شدن همون سریالم اسم و آهنگ احسان خواجه امیری بود.
درود بر عوامل سازنده ی این مگا هیت.
عشق فقط یک کلام
خواجه امیری واسلام

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:09

آخ آخ آخ نابرده رنج...
فقط میشه گفت دیگه مثل این آهنگ نیست و وجود نخواد داشت...
از این عادت با تو بودن هنوز وااای
تنها دلیل محبوب شدن همون سریالم اسم و آهنگ احسان خواجه امیری بود.
درود بر عوامل سازنده ی این مگا هیت.
عشق فقط یک کلام
خواجه امیری واسلام

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:11

من نمیدونم این البوم بهار من شادمهر عقیلی کجاش هیته؟؟؟؟
والا من که از سال هفتاد و شش یکبار هم نشنیدمش.....به گفته ی خودتون تو ایران شبکه ی خاصی برای پخش موزیک نیست و محافل رو در نظر گرفتید والا من تو هیچ مهمانی و جمعی نشنیدمش و متاستفانه تا حالا مهمانی ارواح دعوت نشدم...خخخخخخخخخخخخ......حالا اگه هیته ارواح تو مهمانی ها و خلوت خودشون گوشش میدادن به من مربوط نیست.....:-) :-) :-)
مثلا قطعه ی «همینه که هست»محمد علیزاده چهار روز بعد از پخش حتی من شاهد زنگ موبایل شخصی هم بودم که گذاشته بودش دیگه شما از مراسم جشن نیمه شعبان بگیرید تا تاکسی که سوار میشدم و این قطعه رو پخش میکردن....
من به کارشناساتون سفارش میکنم عینک انصافتون رو جابجا کنید شاید ببینید که قطعاتی مثل :
همینه که هست محمد علیزاده
دلم مونده رو دستم علی عبدالمالکی
ناری ناری علیرضا روزگار
باور کنم محسن یگانه
نامه ی عشق بهنام صفوی
هیت تر از البوم بهار من شادمهر عقیلیه.....واقعا براتون متاستفم....

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 13:04
مهران

این آهنگایی که شما اسم بردی فقط واسه قردادن خوبن :)))

کسی که اینارو با شادمهر مقایسه میکنه اصلا حرفی واسه گفتن نمیزاره !!!!

1.163.128.2
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 22:08
فروغ(فقط خدای احساس ایران محمد علیزاده)

مگه هرکی با هرچی میرقصه صرفا اون اهنگ واسه رقصه؟؟؟؟
کجا میشه با اهنگ نامه ی عشق بهنام صفوی قر داد؟؟؟؟
یا اهنگ جونم واست بگه علی عبدالمالکی یا اهنگ یکی هست مرتضی پاشایی عزیز از بهار من شادمهر هیت تر نیست؟؟؟؟
شما با حرفای خودتون حرفی واسه ی گفتن نزاشتید!!!!

213.230.93.196
چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:35

یه سوالی
آز گروه آریان که کم کم 7-8 سال کل موسیقی پاپ رو تسخیر کرده بودن فقط باید دو تا آهنگ باشه؟
بار کنید تازه من دهه هفتادی(تازه نیمه دوم 1376) ام ولی کلی خاطره دارم دیگه بماند دهه شصتی ها
آهنگ ستاره هنوز هم برام جدید و جذابه
آهنگ مولا علی جان و اون موزیک ویدیو بسیار زیباش با بازی خانم فرنژاد
آهنگ بگو فدا مال ماست!وای که چقدر زیبا بود
ترانه عشق که زنگ موبایل خیلیا بود
گل من ای جاویدان ایران افسونگر و ....
به پاس این 7-8 سال خاطره سازی و سلطه بر پاپ حداقل برا هر سالش یه آهنگ بزارید

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:03

معلومه دیگه نابرده رنج.این آهنگ مگا هیتم رد کرده چه برسه به هیت
برام هیچ حسی شبیه تو نیست، کنار تو درگیر آرامشم/ همین از تمام جهان کافیه، همین که کنارت نفس می‌کشم/ برام هیچ حسی شبیه تو نیست، تو پایان هر جستجوی منی/ تماشای تو عین آرامشه، تو زیباترین آرزوی منی/ منو از این عذاب، رها نمی‌کنی/ کنارمی به من، نگاه نمی‌کنی/ تمام قلب تو به من نمی‌رسه/ همین که فکرمی، برای من بسه...

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:12

برام هیچ حسی شبیه تو نیست، کنار تو درگیر آرامشم/ همین از تمام جهان کافیه، همین که کنارت نفس می‌کشم/ برام هیچ حسی شبیه تو نیست، تو پایان هر جستجوی منی/ تماشای تو عین آرامشه، تو زیباترین آرزوی منی/ منو از این عذاب، رها نمی‌کنی/ کنارمی به من، نگاه نمی‌کنی/ تمام قلب تو به من نمی‌رسه/ همین که فکرمی، برای من بسه...

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:31

چه لیستییییییییییی
منو رها کن وااای
نابرده رنجم که چیزی نگم اصن
دمت گرم موسیقی ما

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:35

به جز بنامین و روزبه نعمت الله ای تابلو بود بقیشونا سلیقای انتخاب کردید
شمایی که میاد اولش هیت بودنا تعریف می کنید به نظر خوتون درکی از ترک هیت ندارید
دلیل :
1-آهنگ بی کلام شادمهر : چطور شده که مردم تو اون دوره یه آهنگ بی کلاما کلی گوش دادن - شاید اگه می گفتید "آدم فروش" - " تقدیر" - " باور " و کلی آهنگ دیگه از شادمهر قابل قبول بود ولی ....
2- این سری نظر سنجی نه ولی 3 سری قبل واقعا جالب بود - یه آهنگ از زانیار بود که شخصا و همچنین کامنتهایی که دیدم تابلو بود کسی تا حالا گوش نکرده یا اینقدر معمولی بوده که فرموشش کرده - ولی بازم کارشناس های عجیب غریب موسقی ما نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدن اون قطعه تو اون دوره زیاد شنیده شده بود .
3-لطف کنید سلیق ای برخورد نکنید - مطمئن باشید 70% کار های که تا حالا نام بردید هیت نیستند -

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:42

تو این لیست که نابرده رنج ولی موسیقی ما داری در حق سلاطین موسیقی پاپ بی انصافی میکنیا!!!!!!
چاووشی که کل آلبوم سنتوری هیته.
محسن یگانه هم که همیشه هیت داشته حتی درکم کن و دنبالش میرم همین الآن هیت شدن.
از احسانم 2 تا آهنگ گذاتشی که کم لطفیه چون خیلی بیشتر داره.
امیدوارم بیشتر دقت کنید

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:54

من دیگه داشتم از هیت نا امید میشدم.
این نابرده رنج یه چیز فراتر از هیته
چه سالی بود سال 91 همه جوایزو درو کرد احسان.
برام هیچ حسی شبیه تو نیست، کنار تو درگیر آرامشم/ همین از تمام جهان کافیه، همین که کنارت نفس می‌کشم

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:58

محمداصفهانی...بهترین خواننده بعد از انقلاب و آثارش بهترین تاریخ موسیقی پاپ

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 23:59

واقعا نابرده رنج شاهکاره و جزو 10 آهنگ برتر موسیقی ایرانه.
البته موسقی ما احسان خواجه امیری همه ی نت های بالارو به زیبایی اجرا میکنه.کافیه برید کنسرتش و سنتی بخونه واای.وقتی این پسر چه چه بزنه نفس هارو تو سینه حبس میکنه.تاوان و سلام آخر و ... هم فقط استاد خواجه امیری میتونه به زیبایی اوجشو بخونه

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:06

درود بر آقای عاشقانه ها
بدون شک نابرده رنج که بهترین تیتراژ بعد انقلابم شد

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:14

اصن اسم احسان خواجه امیری یعنی هیت.
دیگه برند شده کافیه روی کاور یک فیلم یا روی تبلیغ یک سریال باشه بعد آمار بازدید اون برنامه سر به فلک میکشه و واسه همینه فکر میکنن که احسان زیاد تیتراژ میخونه وگرنه همه تیتراژ میخونن و حتی خیلیا بیشتر از احسان ولی خب تیتراژای احسان فقط معنای هیت رو میگیره

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:27

اگر تو این لیست آهنگ نابرده رنج قرار نمیگرفت باید به معنای هیت شک میکرد.البته همین الآنشم سلام آخر وو تاوان و .... رو نذاشتین ولی...
برام هیچ حسی شبیه تو نیست، تو پایان هر جستجوی منی/ تماشای تو عین آرامشه، تو زیباترین آرزوی منی

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:28

اهنگهای ستاره گروه اریان
ستاره شادمهر و گل یاس شادمهرم هیت ان
اهنگ بهار من شادمهر واقعا هیته بی نظیره

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:35

وااای بالاخره نابرده رنج
خاطرات سال 91 دوره شد باز.
برامون هیچ حسی شبیه تو نیست آقای عاشقانه ها

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:43

نابرده رنج سلطان تو این لیست با فاصله هیت تریه بعدش لکنت بنیامین

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:49

تو این لیست که بدون شک نابرده رنج و هر کی این آهنگو قبول نداره یعنی درکی از موسیقی نداره ولی موسیقی ما داری کم لطفی میکنی نسبت به محسن

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:51

آفتاب مهربانی و بهار من و پرنده مانی رهنما و گمگشته اخشابی عالی بودن. خاطرات زیادی با این آهنگا دارم. با وجود اینکه سنی نداشتم اما همشونو حفظ بودم و هستم.
اما به شدت کنجکاوم ببینم آهنگ دلواپسی های محمد اصفهانی و ستاره شادمهر تو آهنگ های بعدیتون هستن یا نه.
نکته جالب اینجاس من مطمئنم دوستان اگه آهنگ های آلبوم های بی کلام شادمهر (مثل همین بهار من یا نغمه های شرقی) رو بشنون صد در صد براشون آشنان. تا همین چند سال پیش حتی توی اخبار ها تو قسمت هواشناسی آهنگ های بی کلام شادمهر پخش میشدن! پیشنهاد من به دوستان اینه که برن آهنگ ها رو بشنون بعد بگن هیت شدن یا نشدن!

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:51

من جز تاسف خوردن کار دیگه ای نمیتونم براتون بکنم.آخه نصف این لیست از الکیه به خدا.شما تا الان فقط یه آهنگ از محسن یگانه گذاشتین!!!!اصن شما بیرون میاین ببینین مردم چی گوش میدن.؟حالا جدا از محسن یگانه آهنگای مرتضی پاشایی،سامان جلیلی،مهدی احمدوند کجا رفتن؟؟؟بعد سیروان خسروی 2تا مگاهیت داره!!! وجدانااا خود دوستان نظر بدن...

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 13:17
بهار

باهاتون موافقم.. من با این ک طرفدار محسن یگانه نیستم.. اصلا هم آهنگاشونو گوش نمیکنم.. ولی خداییش دو سه تا از آهنگای ایشون واقعا هیته.. یعنی خیلی تو خیلی جاها شنیده میشده.. بهرحال هیت بودن ب علاقه ی ما ک نیست.. هیت بودن یعنی اون آهنگ زیاد پخش میشده دیگه.. مثلا همین آهنگ نابرده رنج آقای خواجه امیری واقعا فوق العاده هست ب نظرم.. اما والا من تا حالا این آهنگشونو هیچ جا نشنیدم ک زیاد پلی بشه!!
تازه تو این لیست ب نظرم "یکی هست" مرتضی پاشایی هم فراموش شده کاملا!!!!

112.215.242.25
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 13:34
علیرضا

چرا نداشته باشه؟دوتا که کمه بیشتر از اینا داره ولی خب خیلیا نمیخوان که قبول کنن

191.214.47.56
سه شنبه 6 مرداد 1394 - 12:04
aaron .

سیر.ان خسروی باید بیشتر از این آهنگ میداشت اما ما قبول میکنیم .واقعا برام عجیبه اهنگ نه نرو که حتی تو چارت های بین المللی رفت . تو اکثر نظرسنجی ها اول بود نیست!

31.99.71.129
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 00:53

شما بهتر بود اسم این نظر سنجی رو میذاشتین آهنگهای هیت تلویزیونی
الان شما به چه ملاکی منو رها کن رو هیت اعلام کردین یا دوست دارم زندگی رو و یا آهنگ باران تویی چارتار؟!!
شما خودتون اومدین هیت رو معنی کردین و از یه طرف معنی هیت رو توسط خودتون بردین زیر سوال
چرا باید روابط این خواننده ها با سایت شما توی این چیزا هم تاثیر بذاره
امیدوارم توی این 30 تا آهنگ باقی مونده دیگه حق کسی خورده نشه
جای آهنگایی مثه:
پسران آفتاب : تونمیدونی
مهدی مقدم: سونامی ، خیلی بد شد ، خونسرد ، نیستی (از این یکی که یکی از بهترین های دهه هشتاد موسیقی بوده هیچ آهنگی نذاشتین!!!!!!!!!!)
شهاب بخارایی : دلم عاشقت نمیشه
بهنام صفاریان : دورنگی
هومن سزاوار : چشم سیاه
حسین صنعتی : ناز نکن
ایمان سیاهپوشان : سه روزه رفته ای
شاهکار بینش پژوه : لیلا
آریا جهان میرزایی : دل من
حمید عسکری : تلافی
محسن آصف : جای خالی
احمد یاسر : الکی
رضا صادقی : تو با منی
اسماعیل اسفندیاری : سکوت مرداب
مجید خراطها : کنسل
علی عبدالمالکی : هی تو
پشت صحنه : چاوشی ، فرزین ، عامری ، مقدم ، مدرس
فرزاد فرزین ، چاوشی : مگه بهت نگفته بودم
مهران احراری : الا ای وای خدا - منم میشم مثله خودت
اینا چند گزینه از خواننده هاییه که فراموش کردین و یا دوست نداشتین توی لیست قرار بگیرن ، اما حافظه ی مخاطبای واقعیه موسیقی هیچ وقت اینا رو فراموش نمیکنه
این آهنگ ها همه زمان خودش توی توی ماشین ها و mp3 ها و کافی شاپ ها شنیده میشد، من هیچ وقت تاثیری که آهنگ شفای مهدی مقدم روی جو گیتار زدن جوونا داشت و یا صدای بلندِ آهنگ مگه بهت نگفته بودم فرزاد فرزین و چاوشی رو از خیابونا یادم نمیره،درضمن شما نوشتین آهنگ عشق من باش بهنام صفوی روی مدل ساخت 6/8 های جدید پاپ تاثیر گذاشت و بعد از اون همه توی اون حال و هوا کار کردن ، ولی انگار یادتون رفته اولین آهنگ 6/8 الکترونیک ایران سونامی مهدی مقدم بود که باعث ساخت کارایی با این حال و هوا شد.
- آهنگ شهاب بخارایی رو چطور؟اونم فراموش کردین با اون کلیپ تین اینجش چقدر سرو صدا کرد؟
و یا ایمان سیاه پوشان رو که موفق ترین خواننده ی سال 82-83 بازار کاستی موسیقی ایران بود
من اصلا طرفدار مجید خراطها نیستم و سبک موسیقی این خواننده رو نمیپسندم ولی هیچ وقت سر و صدای قطعه ی کنسل رو از این خواننده نمیشه انکار کرد و رد کرد ،
آریا جهان میرزایی با دوتا آهنگ یعنی "سر قرار" و "دل من" بهار سال 84 جز هیت ترین آهنگا بود و مدام همه جا شنیده میشد.
-"رو لبات قصه ی رفتن تو نگات رنگ جدایی ، تو غریبی خسته چون من این تویی که آشنایی..."این آهنگ محسن آصف رو چرا یادتون رفته؟نکنه سال 85 که تازه موبایلهایی با سیستم پخش موسیقی باب شده بود نبودین؟ اون زمان تو هر موبایلی صدای این خواننده پخش میشد و بعد از پخش کلیپ و موفقیتش به پلیرها هم رسید.
-تاسف بار ترین موضوع تا الان فراموشی آلبوم فوق العاده منم میشم مثله خودت از مهران احراری بود.
- همه ی اتاقمو پای تو باختم الکی ... احمد یاسر صاحب اولین ویدئوی حرفه ای موسیقی داخل ایران رو چرا یادتون رفته؟سال 83 ویدئوی الکی توی MITV-PMC یه مدل جدید از ویدئوی داخل ایران رو نشون داد و احمد یاسر یه حرف نو برای موسیقی ایران رو کرد.
-آلبوم اسکناس شاهکار بینش پژوه و تک آهنگ لیلا و آلبوم فوق العاده ی دورنگی از بهنام صفاریان ؛قطعه ی فوق العاده هیت تو نمیدونی از پسران آفتاب و.... خیلی آهنگ دیگه رو با تاسف تمام نا دیده گرفتین و آهنگایی مثه تو خیال کردی بری و باران تویی رو گذاشتین.
اما دلیل نمیشه چون دیگه کار نمیکنن و یا کم کار شدن از حافظه ی موسیقی هیت ایران پاک بشن.

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 01:04

4تاشون هیت بودن بقیه مینی هیت هم نبودن !اصن در حد آهنگ قابل قبول هم نیستن !!
قابل توجه اونایی که سنشون نمیرسه:شادمهر اسمش هم از بقیه هیت تر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خجالت نمیکشین میگین زیاد از شادمهر آهنگ گذاشتین؟؟این خواننده های که شماها طرفداریشون میکنین یا کپی کمرنگ شده شادمهرن یا شادمهر الگوی موسیقیشون بوده. و هست!!!!!! زشته بخدا زبونتونو گاز بگیرید!!!!اگه شادمهر نبود شماها باید موسیقی سنتی گوش میدادید چون خبری از موسیقی مدرن و پاپ نبود!!!هی هیچی نمیگیم شما هم بعضی هاتون پرروتر میشین!!!
علی اصحابی با4آلبوم موفق و یکی از خواننده های پرطرفدار کشور چرآ هنوز یک آهنگ ازش نذاشتین؟! خداوکیلی بعضی از آهنگاش خیلی بیشتر از این هیت ها که گذاشتین هیت تر هست!!چرا از هرکی که خودتون خوشتون میاد نام میبرید؟!؟!

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 01:45

لکنت - بنیامین بهادری

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 02:39

از این که اهنگی از بهار من انتخاب شده بر خلاف بقیه ناراضی نیستم اهنگ های
این البوم خصوصا تراک اولش همه جا شنیده شده ولی کاش اهنگ ستاره انتخاب بشه
من هر سری هی میگم اهنگ ستاره ولی محل نمیذارین خداییش اهنگ ستاره شادمهر عقیلی
هیته
در ضمن اهنگ من و تو و درخت و بارون خشایار اعتمادی هم هیته....محسن یگانه هم هیتش فقط سکوت نبوده ها...

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 03:02

بنیامین قطعات هیت خیلی بیشتری داره که از قلم افتاده ...
مثلا :
لیلی در پاییز ...
آهای تو ...
من امشب می میرم ...
عاشق شدم ...
واژه ( ساعت ، دیوار ... )

در حق محسن یگانه هم بی انصافی کردید ، محسن هم قطعات هیت خیلی بیشتری داره

سهم محسن چاوشی هم قطعا بیشتر از دو قطعه هست
همچنین بابک جهانبخش قطعا بیشتر از یک قطعه هیت دارد

امیدوارم در انتخاب 30 قطعه باقیمانده بیشتر دقت کنید ...

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 03:56

سایت وزین موسیقی ما
اگه ترکهای
1-حالم عوض میه
2انتخاب
3--تقدیر
4-محال
5-معروف
6-رابطه
7-ژینا از استاد شادمهر عقیلی که تک تکشون تو سال انتشارشون بهترین بودن تو تمام نظر سنجیهایه معتبر رو تو لیستاتون قرار ندین در حق موسیقی ایران و کلمه هیت کم لطفی کردین

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 13:12
مهران

دوست عزیز فقط آهنگای مجاز شادمهر تو این نظرسنجی گذاشته شده.. آهنگای اونورآبیشو نمیزارن.

وگرنه همه این آهنگایی که نامبردی به اضافه آدم فروش و عادت و یکاری کن و آزادی و خیالی نیست و سبب و ماندگار و... همه از هیت ترین آهنگای تاریخ موسیقی ایرانن.

231.212.149.199
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 04:29

نابرده رنج

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 08:28

انتخابهاتون خوبه حالا بعضی ها ممکنه اعتراض داشته باشن اما شما هر قطعه ای رو انتخاب کنین باز این اعتراض ها هست. به جرات می تونم بگم همه این آهنگها برام خاطره ساز هستند و به یاد روزهای خوبی که زمان پخش آلبومهاشون داشتم هر بار به اونها گوش میدم دوست دارم اشک بریزم به ویژه پرنده مانی رهنما، آفتاب مهربانی محمد اصفهانی و تمنای وصال عبدالحسین مختاباد.

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 08:54

چرا هی لیستتون پسرفت میکنه؟؟!!!
عاشق شادمهرم ولی بهار من؟؟؟ واقعا؟؟!!
چرا از یگانه نمیزارید؟ "اخه دل من" و "نشکن دلمو" دیگه خدایی هیت بودن خداوکیلی از منو رها کن هیت ترن
هر دفعه هم دارم میگم "نمیخواستم" بهنام علمشاهی یادتون نرهههههههههههههههه

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 11:14
mostafa namayandeh

واسه اینکه به صد اثر برسه

144.113.136.139
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 10:54

بنیامین واقعا یک سوپر مگاهیت بووود

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 11:53

وای نابرده رنج فوق العاده ست..
فوق العاده و تکرار نشدنی..........
روزبه بمانی ♥ احسان خواجه امیری
برام هیچ حسی شبیه تو نیست

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 12:01

اولین حضور خواجه امیری در تلویزیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من از زمانی که چشمامو باز کردم خواجه امیری تو تلویزیون داشت تیتراژ می خوند.اونم هرسال چندین بار.
انتخاب شادمهرم شده یه نوع تبلیغ برای سایت.دیگه کم مونده ترانه مضحک آدم فروش شادمهرو هم تو لیستتون بیارین.شادمهر خودشم اگه از انتخاب کننده ها بود عمرا این همه ترانه از خودشو به عنوان هیت انتخاب می کرد.واقعا از موسیقی ما انتظار نداشتم.
تنها نکته مثبت هیت های این دفعه روزبه نعمت اللهی بود...

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 15:10
بی سرزمین تر از باد

آدم فروش؟ مضحک؟
مضحک تر از بیا بیا بدو بدو بیا پیشم؟!
دوباره مدرسه ها تعطیل شدن و شاهد حضور پررنگ دوستان تو نظرات سایت هستیم.....

73.182.97.164
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 19:52
ابوالفضل (اسطوره موسيقي ايران : احسان خواجه اميري)

والا ما هم تا جایی یادمونه فرزاد میگه بیا بیا برو برو یا از یگانه کاور میکنه !!!!!!
س یا شایدم از یه چیز دیگه ناراحتی.اینکه با چاووشی به 6 میلیون آرای تاوان نرسیدین یا شاید به خاطر اینکه تیتراژای فرزاد فرزین هیچ جا انتخاب نمیشه نمیدونم به هر حال امیدوارم ناراحتیتون برطرف شه

172.88.123.125
جمعه 5 تیر 1394 - 04:28
الهه اکبری

آقای محترم...!!!!
خواننده مورد علاقه شما و خیلی از خواننده های دیگه هم تیتراژ خوندن
ولی محبوبیت تیتراژهای احسان خواجه امیری خیلی زیاده
فکر نکنم کسی بتونه انکار کنه
حالا چون اسم خواننده مورد علاقتون تو لیست نیست دلیل نمیشه که حرف بی ربط بزنید :)

131.103.29.173
جمعه 5 تیر 1394 - 13:31
آقای عاشقانه های ایران: احسان خواجه امیری

خب شما چشات فقط سریالا و برنامه هایی رو میبینه که احسان میخونه.البته حق داری چون احسان خواجه امیری دلیل محبوبیت سریالاست دیگه :) وگرنه خود فرزادم تیتراژ خونده چرا اونارو ندیدی؟ :)))))))))))))

147.162.169.38
جمعه 5 تیر 1394 - 16:19
آرمان (فرزادی)

در جواب بی سرزمین:بنده دانشجوی فوق لبسانس مهندسی صنایع هستم مدرسه رم خیلی وقته تموم کردم.
در جواب ابوالفضل: تیتراژ ماه عسل فرزاد بهترین قطعه مردمی در جشن موسیقی ما شد.همچنین ترانه (انگار همه بیکارنو دشمنی با تو دارن و ... این کارای بچگونته و .... ) رو آقای خواجه امیری خوندن که خییییییییلی ترانه فاخرین.بیا بیا هرچی باشه ترانه شادیه و از شعر های بی مفهوم خیلی بهتره . اطلاعات موسیقیتونو بالا ببر.
در جواب الهی خانوم:رکورد دار تیتراژ بدون شک خواجه امیری هست و اینو حتی خودتونم می دونید.
همچنین فرزاد فرین تنها خواننده ای که در رادیو هلند ترانش پخش شده همچنین در موسیقی مسکو مقام آورده و نیازی به گفتن نداره.
موسیقی ما خواهشا درج کن خواهش

226.75.206.165
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 12:06

نابرده رنج.... عالی و فوق العاده.

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 12:26

فقط نابرده رنج هیت ترین و البته احساسی ترین اهنگ تاریخ

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 12:43

خسته نباشی دلاور! خدا قوت پهلوان! با این لیستتون

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 13:26

نصفش به جرات هیت نبود !!! باز سلام آخر خواجه امیری رو میزاشت یه چیز آخه نابرده رنج کجاش هیته؟؟؟
دلیل این که این آهنگ رو گذاشتین مشخصا فشار داخلی بعضی از کاربران سایته !!!! سفارشی هستن بعضی ها گویا !!!

جمعه 5 تیر 1394 - 04:40
الهه اکبری

نابرده رنج هیت نیست؟؟
شما طرفدارای محسن چاووشی تا کی میخواید به این رفتارهای زشتتون ادامه بدین؟؟
واقعا متاسفم...
نابرده رنج فوق العاده ست و اگر شما انصاف داشته باشی خودت اینو میگی که نداری :)
سلام آخر هم جاش توی این لیست خالیه

250.222.15.54
جمعه 5 تیر 1394 - 13:33
آقای عاشقانه های ایران: احسان خواجه امیری

کسی که نابرده رنج رو هیت نمیدونه معلوم طرفدار کسی میشه که صداشم واسه خودش نیست :))))))))))

89.74.56.154
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 13:28

سامان جلیلی - بهونه
بگو چی دیدی تو چشماش ..

سامان جلیلی - حس ارامش
به اغوش تو محتاجم ..

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 13:37

لیست انتخابیتون هی داره بدتر میشه!منو رها کن دیگه چیه؟؟؟تصنیف رهایی؟؟؟؟؟؟ به قول جناب خان رامبووود؟؟؟رامبود دیگه چیه؟:)سهراب پاکزاد دیگه کیه؟؟؟

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 14:00

به نظرم تا اكنون آقاي دكتر محمد اصفهاني و آقاي شادمهر عقيلي بيشترين آهنگ هاي هيت رو داشتند كمتر از اين هم انتظار نبود چون محبوبيت و ماندگاري اين دو اسطوره ايراني اتفاقي نبوده بلكه بخاطر اون سابقه كاريشون هست البته سبك ها و شخصيتشون اختلافاتي با هم داره كه هر كدوم جاذبه هاي خوشونو دارن.....زنده باد ايران و ايراني

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 14:07

موسیقی ما کاش یه لیستم واسه مگا هیت آماده میکردی چون دیگه نابرده رنج سلطان مگا هیتم رد کرده.کی این آهنگو حفظ نیست؟ مگه داریم؟ مگه میشه؟
سلطان بی چون و چرای موسیقی ایران:احسان خواجه امیری

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 15:26

تو هر لیستی که میذارین 1-2 تاش هیته. آخه آهنگ بیکلام شادمهر هیته؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم اگه نباشی، آخه دل من، نشکن دلمو، بار وبندیل، دوست دارم، هوایی شدی (محسن یگانه) ، سنتوری ( چاووشی) هیت نیستن چه آهنگی هیته؟!
به نظر من موسیقی ما میخواسه دل همه خواننده هارو بدست بیاره. اگه این لیست ادامه ندین خیلی بهتره ممنون

شنبه 6 تیر 1394 - 16:52
شیدا راد

در حق محسن یگانه تا اینجا خیلی ظلم شده
اخه دل من و نشکن دلمو خدایی هیت بودن

167.252.174.105
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 15:56

کجای اینا هیته؟

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 18:25
ابوالفضل (اسطوره موسيقي ايران : احسان خواجه اميري)

نابرده رنج هیت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محاله اگه این آهنگو حفظ نباشی دوست عزیز

141.182.196.147
پنجشنبه 4 تیر 1394 - 18:30

لکنت

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 20:23

انصافا من همشونو شنیدم.از مجید خراطها،مهدی احمدوند،سامان جلیلی،بابک جهانبخش و ...بذارید.

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 22:08

تو این ده تا:
1- بنیامین - لکنت
2- شادمهر - بهار من
3-مهدی یراحی - منو رها کن
4- خواجه امیری - نا برده رنج

آلبوم 85 بنیامین تموم قطعاتش هیت شد

جمعه 5 تیر 1394 - 00:13

ترانه عشق اول از مهدی احمدوند لطفاً یکی از هیت ها باشه موسیقی ما :)

جمعه 5 تیر 1394 - 22:03
فائزه

اره...منم باهات موافقم

143.171.195.252
جمعه 5 تیر 1394 - 04:44

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
تو پایان هرجستجوی منی
تماشای تو عین آرامشه
تو زیباترین آرزوی منی ♥

نابرده رنج واقعاااا بی نظیره
آقای عاشقانه ها و آقای واژه ها..
هردو فوق العاده

جمعه 5 تیر 1394 - 17:59

سلام
یه سوال از موسیقی ما یا دوستانی که اطلاع دارن داشتم

نظرسنجی سالانه موسیقی ما برای سال 93 کی شروع میشه؟

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

جمعه 5 تیر 1394 - 22:00

موسیقی ما لطفا "عشق اول" مهدی احمدوند را هم در لیست بعدی قرار بدهید......چون این قطعه هیت محسوب میشود و به گفته خود شما (""«مهدی احمدوند» یکی از خواننده های جوان موسیقی پاپ است که چندی پیش مجوزهای لازم برای فعالیت در عرصه موسیقی رسمی را اخذ کرد. اولین آلبوم مجاز او به نام «از این ساعت» هم در این هفته به بازار عرضه خواهد شد. آثار هیت زیادی از جمله «عشق اول» با صدای این خواننده ....."" )
http://www.musicema.com/node/208383

ما بی صبرانه منتظریم........خیلی ممنون

س
شنبه 6 تیر 1394 - 18:03

فقط با نابرده رنج موافقم البته لکنت رو هم زیاد می دیدم ملت گوش میدن

س
شنبه 6 تیر 1394 - 18:11

این که توی تمامی لیستهاتون از شادمهر حداقل یکی هست و من تا الان حتی یه اهنگ شادمهر رو هم درست و حسابی گوش ندادم خیلی شگفت انگیزه! اینایی که میزارید همش هیته خداییش؟؟ خیلی لیستتون شادمهریسیتش بالاست! جالبترش اینجاست که از بقیه خوانندگان انتخابهاتون چندان تخصصی نیست و اکثرا کارهای درجه دو و سه، حداقل اونهایی که من گوش میدم.

شنبه 6 تیر 1394 - 20:22
مهران

آخه سنت قد نمیده آهنگای مجاز شادمهرو گوش کرده باشی : ))

واسه اینه که شادمهر ده سال از بقیه جلوتره.. واسه اینه که بقیه همون کارهای شادمهرو دارن کپی میکنن و کپی کمرنگ شده شادمهرن/

بقول یکی از دوستان شادمهر کسیه که بقیه تکرارش میکنن ولی خودش حتی خودشو تکرار نمیکنه !!!!

شاه ماهی موسیقی ایران/

217.242.179.19
یکشنبه 7 تیر 1394 - 16:25
س

چرا وقتی از چیزی خبرنداری در موردش اظهارنظر می کنی؟ کی گفته سن من به مجازهای شادمهر نمیرسه؟ نکنه مسئول ثبت احوال محله مونی و ما خبر نداریم...

210.160.48.19
شنبه 6 تیر 1394 - 18:23

کارهای خواجه امیری با روزبه بمانی بعضا زیباست، مخصوصا نابرده رنج، کجایی، خوشبختی، لحظه ،حس، عاشق و تاوان

شنبه 6 تیر 1394 - 20:18

چه عجب بالاخره از مهدی یراحی یک قطعه معرفی شد.
یعنی خداییش خودتون جای قطعاتی مثل هرجای دنیایی، سازش، امپراطور رو خالی نمی بینید تو لیستتون!!؟؟
یا قطعه فارسی عربی علی مودک؟؟؟
حالا ما مثل بعضیا نمیگیم همه کارهای مهدی هیته که مثلاً میگن فلان آلبوم همش هیته که فقط میشه بهشون خندید و لی انصافاً قطعاتی رو که از مهدی یراحی نام بردم حداقل حقی است که تو لیست باشن...

شنبه 6 تیر 1394 - 23:23

موسیقی ما یعنی هیچ کدوم از آهنگهای علی عبدالمالکی نمیتونست هیت باشه ؟؟؟ واقعا که

یکشنبه 7 تیر 1394 - 14:30

نابرده رنج یه دوره ایرانو بد درگیر خودش کرد.احسانه دیگه....
برام هیچ حسی شبیه تو نیست...

یکشنبه 7 تیر 1394 - 19:34

لیست خیلی خوبی بود،آلبوم 85 بنیامین واقعا هیت بود،نابرده رنج هم که انقد خوب بود که به نظرم همه دوسش داشتن
((من نه منم نه من منم من)) این آهنگ هم فوق العادست تقریبا بعد از تمام پیروزی های ملی پخش میشه
آلبوم بار من شادمهر هم که برند خودشو داره و بد نمیتونه باشه و مطمئنم همه شنیدن

سه شنبه 9 تیر 1394 - 11:45

میشه دانلودشونم بزارین؟

سه شنبه 9 تیر 1394 - 17:12

شما به این ها میگین هیت؟حالا لکنت بنیامین خوب بود با یه ترانه از احسان خواجه امیری اما بقیه...
پس هی تو علی عبدالمالکی چی؟آلبوم خدانشناس یه آلبوم پر طرفدار بود

چهارشنبه 10 تیر 1394 - 23:33

نابرده رنج از هیتم هیت تره.
برام هیچ حسی شبیه تو نیست.همون اول شروع میشه آدم از احساس لبریز میشه

پنجشنبه 11 تیر 1394 - 22:00

بابا شما چرا اینجوری هستید؟ منم خیلی از این آهنگ ها را دوست نداشتم یا حتی تعداد خیلی کمی از اونا را اصلا نشنیدم ... ولی تو زمان خودشون از در و دیوار و تاکسی و اتوبوس صداشون را می شنیدم. حالا دلیل نمیشه چون من دوست نداشتم که بگم چرا تو لیست هستن .... کی میخوایم یاد بگیرم هر انچه من فکر میکنم و یا دوست دارم قرار نیست بقیه هم همینطور باشند؟... خود کل پنداری هم بیماری شده ااااا
:))))

جمعه 12 تیر 1394 - 12:18

فقط نابرده رنج

جمعه 12 تیر 1394 - 20:24

نابرده رنج
نابرده رنج
نابرده رنج
فقط همین************ احسان خواجه امیری فوق العاده است لطفا با بقیه مقایسه ش نکنید.خنده مان می گیرد

جمعه 12 تیر 1394 - 20:37

نابرده رنج
نابرده رنج
نابرده رنج
فقط همین************ احسان خواجه امیری فوق العاده است لطفا با بقیه مقایسه ش نکنید.خنده مان می گیرد

جمعه 19 تیر 1394 - 01:54

به نظر من در این لیست هفتادتایی فقط در حقه محسن یگانه و بنیامین ظلم شد یعنی واقعن نباید آهنگایی مثل نباشی.رگ خواب.هوایی شدی.نشکن دلمو محسن و همچنین من امشب میمیرم.آدم آهنی.کجای دنیای.آهای تو.لیلی در پاییز بنیامین باشه حالا بگذریم از نبود آهنگایی مثل یکی هست و جاده ی یک طرفه

دوشنبه 5 مرداد 1394 - 00:06

به عنوان یه بی سواد تو حوزه موسیقی میتونم بگم نابرده رنج اولین آهنگی بود که منو با موسیقی آشنا کرد و باعث شد که کارای دیگه احسان خواجه امیری رو دنبال کنم به خصوص که چند ماه بعدم که آلبومش اومد ترکوند!!!
انصافا ترانه فوق العاده ، صدای زیبای خواجه امیری ،و ملودی نابرده رنج همه چی تمومه و واقعا نمیشه ازش ایرادی گرفت و مطمئنم 10 سال دیگه هم گوش بدم برام تازگی داره و مثل الان که 3 سال ازش گذشته با احساس بهش گوش میدم!!!
تعجبم از بی انصافی بعضیا....حسادتم حدی داره!! این آهنگ تکرار نشدنیه!
مرسی احسان خواجه امیری

دوشنبه 5 مرداد 1394 - 11:35

چرا لیست بعدی نمیاد؟یه ماه بیشتر شد...

چهارشنبه 7 مرداد 1394 - 20:17

یادمه مسافر مجید خراطها که اومد ترکوند خیلیا آهنگ موبایلشون بود واقعا هیت بود یادتون رفته ؟؟؟ . خدایی یه سری از این ها اصلا صالا اصلا هیت نیستند . لطفا اسم 4 دهه اخیر رو هم بردارید

چهارشنبه 14 مرداد 1394 - 16:23

چرا سری بعدی نمیاد

چهارشنبه 28 مرداد 1394 - 15:07

فارغ از مباحث سیاسی و اعتقادی و همچنین مباحث فنی تحلیل،احساس می کنم -صرفا بنابر هیت بودن آهنگ ها-اضافه نمودن سرود های زمان انقلاب اسلامی ایران نظیر:"به لاله در خون خفته و....." به این لیست خالی از لطف و مزیت نباشد.

چهارشنبه 28 مرداد 1394 - 18:10

سلام...
پس محسن یگانه کو؟؟؟؟؟ آخه دل من، نباشی و... . خیلی از آهنگای یگانه گل کرده بودن و الانم خیلی خاطرخواه دارن. از فرزاد فرزینم که فقط یه آهنگ گذاشتین!!!! طفره نرو زانیار خسروی هم گل کرده بود.
عاقا مسئولین رسیدگی کنننننن!!!!!!!!!!! ولی انصافا آقای محمد اصفهانی عالین، عجیب نیس بیشتر از بقیه اسمشون هست

یکشنبه 15 شهریور 1394 - 11:32

سلام سایت خوبی دارین آهنگ بیقرار امین حبیبی هم خیلی معروفه و تو لیست بزارین

یکشنبه 15 شهریور 1394 - 13:07

من نمیدونم بعضی از دوستان چرا به بعضی آهنگا رای دادن!!!!
من نصف آهنگای این لیست اصن نمیدونم چیه!!!خوانندشم نمیشناسم چه برسه به آهنگ!!!!
ینی این آهنگا از سلام آخر خواجه امیری هیت تره؟؟یا از کودکانه ی فرهاد؟؟؟یا از آهنگ سوپراستار فرزاد فرزین؟؟؟
بسی عجیب والا

چهارشنبه 18 شهریور 1394 - 01:16

آفتاب مهربانی.مــــحــــمــــد اصــــفــــهــــانــــی

پنجشنبه 19 شهریور 1394 - 15:29

دیگه فک کنم موسیقی ما از ادامه دادن لیست منصرف شده............. الان نزدیک به سه ماه از لیست قبلی گذشته...........خب لااقل زمان اعلام لیست بعدی رو بگین یا بگید که کلا منصرف شدید تا ما بیخودی هر صبح و شب به سایت سر نزنیم

پنجشنبه 2 مهر 1394 - 05:36

اسم شادمهر اعتبار بخش این لیست هست...

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 21:25

آهنگ نینوا یا همون موسی جلودار است حسام الدین سراج هم زمون جنگ خیلی گوش می دادم
الان یادم اومد :)

دوشنبه 25 آبان 1394 - 03:45

اگه قطعه پرنده (اصلش نه ریمیکس) با صدای د*ا*ر*ی*و*ش بود چی میشد! شخصاً آفتاب مهربانی آقای دکتر رو یک شاهکار زیبا میدونم که بین موسیقی های امروزی گم شده...

جمعه 6 آذر 1394 - 21:00

به شخصه جای آهنگ خودکشی محسن چاووشی و مسافر مجید خراطها رو خالی دیدم

جمعه 13 آذر 1394 - 01:28

واقعا چرا لیست بعدی رو نمیفرستید؟
امیدوارم این اهنگ ها تو لیست بعدی باشه...
من و تو درخت و بارون ....خشایار اعتمادی
ستاره....هزار و یکشب....گل یاس....پر پرواز از شادمهر عقیلی
باور کنم ...هوایی شدی...اخه دل من....درکم کن.....از محسن یگانه
به عشق تو....اگه به تو نمیرسم.......از حمید عسگری
منو ببخش.....ناصر عبداللهی
دو نیمه رویا....حمید حامی
تموم قلب من.....احسان خواجه امیری

شنبه 12 دی 1394 - 19:43

دوتا آهنگ ضعیف از سیروان خسروی گذاشتید ک هیچ کدوم نه هیت شدن نه زیبا هستن، توخیال کردی بری رو شنیدم اما هیت نشد دوست دارم زندگی رو ک یه بارم نشنیدم چجوری هیت شده!!!
سیروان خسروی آهنگساز و تنظیم کننده درجه یکیه اما صداش بدرد خوندن نمیخوره هیچ وقتم آهنگاش هیت نمیشه
سهراب پاکزاد !! فکر کنم غیر از من ک چند بار اسمشو شنیدم بقیه خوانندگان یه بارم نشنیدن:)
آهنگ فوق ضعیفشو یکی دوبار ب سختی شنیدم اما انصافا با چه رویی اینو گذاشتی تو لیست بنظرم بدترین آهنگ لیست

بعضی آهنگا رو چون صداوسیما زیاد پخش می کنه دلیل بر هیت شدن و محبوبیت آهنگ نیست
مثل ایران ایران رضا رویگری ،ایران جوان سالار عقیلی ایران ای سرای امید استاد محمدرضا شجریان و ایران روزبه نعمت اللهی!
از بین این آهنگای ملی میهنی آهنگ ایران استاد شجریان زیباس و شنیدنیه اما در کل هیچ کدوم هیت نشدن

قرار دادن آهنگ های بی کلام تو این لیست اشتباهه بهتر بود آهنگای بی کلام رو بعدا تو یه بخش دگ میزاشتید
آهنگ بی کلام هرچقدرم خوب باشه قابلیت هیت شدن نداره مردم آهنگ با کلام را بیشتر می پسندن
از کرخه تا راین مجید انتظامی زیباس یا بهارمن شادمهرم ک باعث شناخته شدن شادمهر شد اونم زیباس اما هیت نیستن
نی نوای حسین علیزاده رو ک حتی یه بار نشنیدم !

بقیه رو تند تند با توضیح مختر میگم
وقت پرنده ها قاسم افشار
بهار آمد و شمشادها نمیدونم چی چی شده اند ایرج قنبری
گل پونه ها ایرج بسطامی
گل می روید عباس بهادری (وای چقدر از این آهنگ تنفردارم)
از بین اینا غیر از گل پونه ها ک بهترین آهنگ ایرج بسطامیه بقیه نه زیبا هستن نه قابلیت هیت شدن
قرارنیست هر چی آهنگ ک صداوسیما زیاد پخش کنه تو این لیست بزارید اون موقعم تحمل شنیدن اینارو نداشتم حالا چه برسه ک هیت بشن

بازم از صداوسیما شب دهم علی رضا قربانی آهنگ خوبیه اما هیت نیست قربانی آهنگای بهتری از شب دهم داره
قدسیان آسمان علیرضا عصارم آهنگ مذهی خوبیه اما هیت نیست
غزلک سعید شهروزم هم آلبوم زیبایی بود هم این ترکش قشنگ بود اما اینم هیت نیست

رهایی صدیق تعریفی!!! نه آهنگشو شنیدم نه اسم خواننده شو حالا بر چه اساسی تو لیست عجیبه
ای ساربان مهرداد کاظمی! ای ساربان افتخاری رو شنیدم اما مهرداد کاظمی رو نه
می عشق علی تفرشیم! نشنیدم
و در نهایت باران تویی گروه چاتار با اینکه مال دوسال پیش اما یه بار نشنیدم

در مجموع غیر از ۲۲،۲۱ آهنگی ک نباید تو این لیست باشن هستن مابقی آهنگای انتخابی شما تا حدودی مناسبن و ب قول خودتون زمانی هیت شدن

راستی مگه قرار نبوده ۱۰۰ آهنگ انتخاب بشه پس ۳۰ آهنگ بقیه رو چرا منتشر نمی کنید، منتظریم
یا علی

شنبه 25 اردیبهشت 1395 - 11:06

می دانم انتخاب سختی است. ولی طبق مفروضات و قواعد مطرح شده باید زمان را هم در نظر گرفت. کارهای قدیمی تر بعد از انقلاب مثل حداقل دو کار از آقای گلریز مثل صبح پیروزی "از صلابت..." و این بانگ آزادی می تونه تو این لیست باشه. خلبانان خلبانان.
گل می روید به باغ از عباس بهادری
آی نسیم سحری همایونفال
از بیژن خاوری یک کار
خود تصنیف شور عشق و افسانه و سرمستان و صیاد از آلبومهایی به همین نام از افتخاری
آمریکا آمریکا از قره باغی

یکشنبه 21 شهریور 1395 - 14:50

تصنیف رهایی

پنجشنبه 25 شهریور 1395 - 23:07

" کجایی " محسن چاوشی
" نشکن دلمو " یگانه و چاوشی
" یه روز از همین روزا " ناصر عبدالهی
" نفس بریده " چاوشی ، یگانه و فرزین
و ...

شنبه 7 بهمن 1396 - 23:21

احسان عزیز صداش دلنشینه

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود معرفی 100 قطعه هیت چهار دهه اخیر موسیقی ایران - 7 | موسیقی ما