برنامه یاد بعضی نفرات
 
دبیرخانه دائمی جشنواره عمار اعلام کرد
هدف ما از برگزاری این تور شکستن فضای اشرافیگری اجراهای موسیقی است
موسیقی ما - دبیرخانه دائمی جشنواره عمار به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر و یوم الله ۲۲ بهمن ماه اجراهای مردمی را در قالب اکران های مردمی جشنواره عمار در سراسر کشور تدارک دید که با توجه به این موضوع علی نصیرنژاد خواننده جوان کشور در نقاط مختلف کشور اقدام به اجرای برنامه های مختلف کرده که گفتگویی را با او انجام دادیم. علی نصیرنژاد خواننده جوان انقلابی درمورد اجراهایی که در سطح روستاها برگزار کرده گفت: نخستین اجرای من در جشنواره طبس برگزار شد و از آنجا هم اجراهای من آغاز شد؛ البته یک مدت به دنبال اجرای کار دومی بودم تا زمینه فعالیت در حوزه کار طنز تثبیت شود و سپس شروع به اجرا کنیم.
 
وی درمورد دیگر اجراهایش تا امروز افزود: ۲ ماه قبل برای یک موسسه مردمی در شهر کرج اجرایی داشتم و سپس اجرایی در برنامه افتتاحیه جشنواره عمار داشتم و بعد از آن نیز اقدام به اجرای یک برنامه در شهر اهواز کردم؛ در ادامه فعالیت های خود در شهرستان داراب در استان فارس نیز سه اجرای برنامه داشتم.
 
این خواننده جوان با اشاره به اینکه بهترین اجرا را در روستای «حسن آباد» داشته، ادامه داد: یکی از بهترین اجراهای خود را در روستای «حسن آباد» شهرستان «داراب» پشت سر گذاشتم؛ این اجرا از فضای بسیار جالبی برخوردار بود و گویی تا به حال چنین برنامه هایی در این روستا اجرا نشده بود.
 
نصیرنژاد پیرامون سایر اجراهای خود خاطرنشان کرد: اجرای بسیار خوب دیگری را در دبیرستان دخترانه فرهنگ تهران در تاریخ ۲۰ بهمن ماه داشتم؛ البته به علت مشکل صدا اجرای برنامه را بدون موسیقی انجام دادم اما نکته جالب، استقبال بسیار خوب دانش آموزان دختر از این اجرا بود.
 
وی درمورد اجراهای برگزار شده در سطح کشور اضافه کرد: اجراهایی که تا امروز در سطح کشور داشتم بسیار خوب بود و از آن رضایت داشتم؛ البته در یک مورد صدا مشکل داشت که کمی اذیت شدیم ولی از دیگر اجراها رضایت کاملی دارم.
 
این خواننده جوان انقلابی پیرامون علت لغو اجرای خود در شهر رشت یادآور شد: به دلیل اینکه دعوت کنندگان انتظار خوانده شدن اشعار غیرسیاسی و خنثی را از من داشتند این برنامه لغو شد؛ در حقیقت اصلا قرار نبود کار طنز اجرا شود و مقرر شده بود تا کار در مورد شهدای مدافع حرم خوانده شود.
 
نصیرنژاد درمورد اجرای آینده خود در شهرستان بجنورد متذکر شد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده دیگر اجرای من در تاریخ ۲۵ بهمن در شهرستان بجنورد انجام می شود.
 
وی در مورد مشکلات اجرای موسیقی طنز تصریح کرد: سبک موسیقی که ما بر روی آن کار می کنیم موسیقی طنز است و یکی از مشکلاتی که با آن دست به گریبان هستیم طنز سیاسی است؛ در حقیقت اگر بخواهیم مسئله طنز را ریشه یابی کنیم باید گفت ما در گذشته و حتی در اروپا هم موسیقی طنز جدی نداشتیم.
 
نصیرنژاد به نخستین اجرای خود در روستاها اشاره کرد و افزود: به عنوان یک نوازنده حرفه ای موسیقی نخستین بار بسیار اتفاقی در یکی از روستاها اقدام به اجرای برنامه کردم؛ در روستای «حسن آباد» شهرستان داراب که اقدام به اجرای برنامه کردم به این نتیجه رسیدم که اجراهای موسیقی در روستاها و نقاط دورافتاده کشور اقدام بسیار خوب و بجایی است.
 
وی برگزاری چنین اجراهایی را نوعی انقلابی گری دانست و خاطرنشان کرد: ما ادعا می کنیم انقلابی هستیم و برگزاری چنین برنامه هایی نوعی انقلابی گری است؛ زیرا امروزه برگزاری چنین برنامه هایی مختص شهرستان ها و نهادهایی شده که بسیار پرهزینه و پرزرق و برق اقدام به برگزاری آن می کنند.
 
این خواننده جوان انقلابی خبر از برگزاری تور اجرای مردمی داد و اضافه کرد: در حال مشورت و برنامه ریزی هستیم تا بعد از ایام فاطمیه تور اجرای مردمی در سطح روستاها برگزار کنیم.
 
وی افزود: هدف ما از برگزاری این تور موسیقی شکستن این فضای اشرافی گری در حوزه اجراهای موسیقی در سطح کشور است؛ می خواهیم تا آنجایی که می شود این رزق و برق های موجود در اجراهای موسیقی در سطح کشور را کم کنیم.
 
نصیرنژاد درباره دیگر اهداف برگزاری این تور موسیقی یادآور شد: اهداف دیگر ما از برگزاری این تورها در سطح کشور بردن موسیقی به روستاها و همچنین شکستن قیمت هاست؛ زمانی که ما قصد داریم برای کشور خود موسیقی اجرا کنیم خیلی نباید قیمت ها برای این اجرا مهم باشد.
 
وی سیستم اطلاع رسانی کشور را به صورت مجازی دانست و متذکر شد: سیستم اطلاع رسانی در کشور یک سیستم اطلاع رسانی مجازی شده و این سیستم همه نقاط کشور را پوشانده است و امروز این امکان را داریم که به روستاها رفته و رودررو در کنار اجرای موسیقی برای مردم، کار انتقال بسیاری از پیام ها را انجام دهیم.
 
نصیرنژاد موسیقی را بهترین وسیله برای آگاه سازی مردم کشور دانست و تصریح کرد: ما به دنبال این موضوع هستیم تا از موسیقی به عنوان وسیله ای برای آگاه سازی مردمی که اطلاعات چندانی در دسترس آنها نیست استفاده کنیم؛ از طرف دیگر روستاها با محرومیت هایی روبرو هستند که می توانیم با پول بدست آمده از بلیط فروشی در جهت رفع محرومیت های آنها گام برداریم.
 
وی در پایان گفت: برنامه های درنظر گرفته شده ما برای مردم روستاها و نقاط دورافتاده در ظاهر اجرای موسیقی است ولی با دو بعد آگاه سازی و حل بخشی از مشکلات روستاها برگزار می شود کاری که وظیفه مسولان محترم است تا شاید کمی به خود بیایند و به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
منبع: 
راه نوا
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 بهمن 1395 - 15:07

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود هدف ما از برگزاری این تور شکستن فضای اشرافیگری اجراهای موسیقی است | موسیقی ما