

گروه موسیقی بینالمللی آدوراموس 7و8 تیر ماه ساعت 21 در تالار رودکی کنسرت برگزار میکند.
نوازندگان این گروه متشکل از دکتر علی باستانی نژاد (فلوت)، دکتر الکساندروس هالاپسیس (ویلن) و پروفسور النا کریستودولو(پیانو) است.
گروه آدوراموس در چهارمین اجرای خود در سالن رودکی به اجرای آثار متنوعی از باروک تا قرن بیستم خواهد پرداخت.
این کنسرت با حمایت شرکت بازرگانی نوای کلاویه برگزار خواهد شد و مسترکلاسهای تخصصی ویلن و پیانو نیز در روزهای 5 و 6 و 7 تیر ماه در تهران و کرج برگزار میشود.
علاقه مندان می توانند برای اطلاعات بیشترمیتوانند با شماره تلفن های: 09123830034 و 9367214585 تماس بگیرند.
علاقهمندان جهت تهیه بلیت این اجرا میتوانند به سایت ایران کنسرت مراجعه کنند.
لر تباران ایران زمین به تالار وحدت میآیند
گروه موسیقی گهر پس از اجرای پرشور و نشاط لری در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی، بار دیگر در تاریخ 27 تیرماه ساعت 21:30 با خوانندگی استاد کوروش اسدپور به سرپرستی محسن کیهان نژاد و به تهیه کنندگی موسسه فروغ فلق در تالار وحدت به اجرای کنسرت میپردازند.
در این کنسرت گروه گهر به همراه خواننده برجسته موسیقی لری استاد کوروش اسد پور قطعاتی جدید ونوستالژیک از موسیقی بختیاری اجرا میکند.
اعضای گروه در این کنسرت، محسن کیهان نژاد نوازنده سرنا، بابک شکری نوازنده تمبک، مازیارفلاحی نوازنده عود، میلاد داول نوازنده دف، کمال شوهانی نوازنده سنتور، آرش هاشمی نوازنده تار، مهران ترک زبان نوازنده کمانچه و حسین بهرامی نوازنده نی هنرنمایی میکنند.
علاقه مندان جهت تهیه بلیت می توانند به سایت ایران کنسرت مراجعه کنند.
هنرستان موسیقی پسران در تالار رودکی اجرا میکند
هنرجویان هنرستان موسیقی پسران به سرپرستی و آهنگسازی نادر یونسی سینکی و خوانندگی پوریا اخواص، 27 خرداد ماه ساعت 21 در تالار رودکی کنسرت موسیقی ایرانی اجرا میکنند.
در این اجرا با همراهی سازهای ایرانی سنتور، تار، سه تار، عود، قانون، کمانچه، دف و تنبک و قطعات ساز و آواز، خون دل و گل افشان در دستگاه چهارگاه به آهنگسازی نادر پونسی سینکی توسط 15 نفر از هنرجویان موسیقی پسران نواخته میشود.
حضور در این اجرا به همراه دعوت نامه و از طریق برگزار کننده انجام میشود.
نقد و بررسی

آشنایی من با فردین خلعتبری به سال 1391 و اجرایی به نام «شب دهم» بازمیگردد. در آن اجرا به عنوان رهبر میهمانِ ارکسترملی، آثاری از این هنرمند را به صحنه بردم و از همان شب با انسانی بسیار ارزشمند و دوست داشتنی آشنا شدم که تاکنون به دوستی با او افتخار میکنم. «فردین خلعتبری» از آن دست موسیقیدانانی نیست که خود را تنها به هنرش محدود کرده باشد. او دست به قلم دارد و شعر هم مینویسد و همین شناخت عمیقش از ادبیات باعث میشود تا آوازها و قطعاتِ بیکلامی که میسازد، رنگِ متفاوتی داشته باشد و همین مساله کار را برای ارکستر لذتبخش میکند. به نظر من همین ماجراست که باعثِ ارتباطِ مخاطب با آثارش میشود....

در دوره نوجوانیِ من و همنسلانم، رادیو مجموعه برنامهای با نام «گلها» داشت که شامل برگ سبز، گلهای جاویدان و یک شاخه گل میشد ( این برنامهها مختص موسیقی ایرانی بود) در این برنامه ها اساتیدی چون محمودی خوانساری، حسین قوامی، ایرج، اکبر گلپایگانی و بسیاری دیگر از خوانندگان به اجرای موسیقی میپرداختند؛ به گمان من یکی از بهترین اجراها در آن برنامهها، مربوط به استاد «ایرج» بود، به خصوص در شیوهی اجرای تحریرها که مخصوص خود ایشان بود و هیچ خوانندهای قبل از ایشان چنین تحریرهایی را اجرا نمیکرد؛ اگرچه امروز خوانندگانِ بسیاری از ایشان تقلید میکنند. در همان سن و سال نوجوانی شنیدن تحریرهای متریک و منظم و دقیق استاد ایرج مرا به وجد میآورد و از شنیدن صدای مردانه و با صلابتشان احساس لذت و حتی سعی میکردم برخی از آوازهایی را که می خواندند حفظ کنم و بخوانم. خیلی خوب آوازِ استاد در سه گاه با مطلع: «خوش آن که حلقههای سر زلف واکنی/ دیوانگان سلسلهات را رها کنی/ کار جنون ما به تماشا کشیده است/ یعنی تو هم بیا که تماشای ما کنی» را به خاطر دارم....


در تخصصها و رشتههای مختلف فنی، تحصیلی و هنری گاه افرادی پیدا میشوند که نهتنها در آن تخصص یا رشته که در انسانیت هم تکامل یافتهاند و استاد «ابراهیم قنبریمهر» سازندهی خوشنام و شناختهشده ساز، یکی از همین گوهرها است که علاوه بر تعالی و بالندگی در رشته و تخصصش، به لحاظ انسانی هم از بزرگترین و خوشنامترینهای عالم موسیقی است. این وجه انسانی، به گمان من، در هنر ایشان هم اثرگذار بوده است. من استاد را یک انسان واقعی با خلقوخوی درویشانه میدانم و هرگاه یاد ایشان میکنم، این بیت مولانا به ذهنم میرسد که فرمودهاند: «هر که را اسرار حق آموختند/ مهر کردند و دهانش دوختند» ایشان هیچگاه خود را درویش ننامیده؛..
افزودن یک دیدگاه جدید