

از آن جایی که مرکز جامعی برای دانلود مراثی و سخنرانیها در گوشی همراه وجود نداشت و کاربران تلفن همراه باید برای دسترسی به موسیقی مذهبی، ادعیه، مرثیه، مولودیها و سخنرانیها به سایتهای متعدد مراجعه میکردند، نیاز به یک مرکز جامع برای مرتب و بهروز سازی این موارد حس میشد، از این رو، اپلیکیشن «نقاره» تهیه و بهطور رایگان در دسترس عموم قرار گرفته تا کاربران بتوانند در سریعترین زمان ممکن به آثار موسیقایی مذهبی دسترسی داشته باشند.
ویژگی اپلیکیشن «نقاره» بهروز بودن مواردی است که در آن آپلود شده و مخاطبان میتوانند جدیدترین مداحیها، مرثیهها و سخنرانیها را از این طریق، در گوشی همراه خود داشته باشند. پس از نصب این اپلیکیشن، مخاطبین با دستهبندیهای متعدد از جمله قرآن، نهجالبلاغه، ادعیه، مداحی، سخنرانی، مداحی و … روبرو میشوند که با انتخاب هر کدام از موارد میتوانند به صدها فایل موضوعی دسترسی پیدا کنند. همچنین در قسمتی از برنامه، برحسب زمان و مناسبت، نواهای برتر به کاربران پیشنهاد شده که تمامی این نواها از جدیدترین مداحیها و مراثی و از مداحان بنام و برجسته انتخاب شده است.
در این اپلیکیشن امکان جستجوی سریع تنها با یک کلیدواژه در بین موارد موجود در بانک مداحیها، مراثی و سخنرانیها وجود دارد که به کاربر کمک میکند در کمترین زمان ممکن به آنچه میخواهد دسترسی پیدا کند. پس از دانلود فایل صوتی مورد نظر، یک قسمت جداگانه برای ایجاد آرشیو شخصی هر کاربر وجود دارد که فایلها مستقیماً به آنجا وارد میشوند و نیازی به جستجو و دانلود دوبارهی آن نیست.
کاربران میتوانند اپلیکیشن «نقاره» را رایگان دانلود کرده و یا از طریق وبسایت "نقاره naqare.ir"، به محتواها و تمامی امکانات اپلیکیشن بر روی وبسایت دسترسی داشته باشند
اخبار مرتبط
برچسب ها:
نقد و بررسی

آشنایی من با فردین خلعتبری به سال 1391 و اجرایی به نام «شب دهم» بازمیگردد. در آن اجرا به عنوان رهبر میهمانِ ارکسترملی، آثاری از این هنرمند را به صحنه بردم و از همان شب با انسانی بسیار ارزشمند و دوست داشتنی آشنا شدم که تاکنون به دوستی با او افتخار میکنم. «فردین خلعتبری» از آن دست موسیقیدانانی نیست که خود را تنها به هنرش محدود کرده باشد. او دست به قلم دارد و شعر هم مینویسد و همین شناخت عمیقش از ادبیات باعث میشود تا آوازها و قطعاتِ بیکلامی که میسازد، رنگِ متفاوتی داشته باشد و همین مساله کار را برای ارکستر لذتبخش میکند. به نظر من همین ماجراست که باعثِ ارتباطِ مخاطب با آثارش میشود....


در تخصصها و رشتههای مختلف فنی، تحصیلی و هنری گاه افرادی پیدا میشوند که نهتنها در آن تخصص یا رشته که در انسانیت هم تکامل یافتهاند و استاد «ابراهیم قنبریمهر» سازندهی خوشنام و شناختهشده ساز، یکی از همین گوهرها است که علاوه بر تعالی و بالندگی در رشته و تخصصش، به لحاظ انسانی هم از بزرگترین و خوشنامترینهای عالم موسیقی است. این وجه انسانی، به گمان من، در هنر ایشان هم اثرگذار بوده است. من استاد را یک انسان واقعی با خلقوخوی درویشانه میدانم و هرگاه یاد ایشان میکنم، این بیت مولانا به ذهنم میرسد که فرمودهاند: «هر که را اسرار حق آموختند/ مهر کردند و دهانش دوختند» ایشان هیچگاه خود را درویش ننامیده؛..
افزودن یک دیدگاه جدید