برنامه یاد بعضی نفرات
 
جشنواره‌های هنری فجر در کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شد
علی ترابی: با این بودجه امکان جریان‌سازی در موسیقی فراهم نیست
موسیقی ما - جلسه کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع گزارش جشنواره‌های تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی و مد و لباس فجر شنبه 15 دی ماه در این کمیسیون برگزار شد.

در این جلسه «حمید قبادی» -مشاور اجرایی معاونت امور هنری و دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس- «علی ترابی» -مدیرکل دفتر موسیقی- «شهرام کرمی» -مدیرکل هنرهای نمایشی- «نادر برهانی مرند» دبیر سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، «ابراهیم حقیقی» دبیر، «امیر سقراطی» دبیر هنری و «محسن سلیمانی» دبیر اجرایی یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر و «صدیقه پاک‌بین» دبیر هشتمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر و اعضای کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشتند.

در این جلسه «علی ترابی» مدیرکل دفتر موسیقی گفت: «بودجه دفتر موسیقی کمتر از پنج درصد گردش مالی موسیقی است و با این بودجه امکان جریان سازی در موسیقی فراهم نیست. امسال تدوین آیین نامه جشنواره موسیقی فجر یک گام به جلو بود و دبیر جشنواره با توجه به آیین نامه با نظر متخصصان موسیقی تعیین شد و برای انتخاب گروههای موسیقی نیز هیاتی انتخاب شد. فراخوان جشنواره با تم اجرای آهنگسازان ایرانی شهریورماه اعلام شد و 270 گروه برای شرکت در جشنواره ثبت نام کردند و از بین آنها گروههای نهایی برای جشنواره انتخاب شدند

ترابی در ادامه گفت: «سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر عنوان بین المللی ندارد اما گروههای موسیقی از دیگر کشورها در جشنواره حضور و برنامه دارند. نمایش فیلم های مستند موسیقی و برنامه هایی به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی نیز از برنامه های این دوره جشنواره است

«محمد حسین ایمانی خوشخو» - رییس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی- در این جلسه با قدردانی از معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تلاش دبیران و همکاران جشنواره های هنری فجر گفت: «با توجه به سلایق مختلف و مسایل و مشکلات عرصه هنر برنامه ریزی و برگزاری جشنواره های فجر کار دشواری است. جشنواره های فجر زاییده انقلاب اسلامی است و به نقطه عطفی در هنر تبدیل شده اند و بخش مهمی از شور و نشاط دهه فجر با جشنواره ها تحقق می یابد. هنر و جشنواره های هنری ارزش های مادی و معنی برای کشور دارد اما چنانکه باید و شاید به هنر و جشنواره ها توجه نشده است و کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی تلاش می کند با بررسی مسایل و حمایت از هنر زمینه های مناسبی برای فعالیت های هنری فراهم شود.»

ایمانی خوشخو ادامه داد: «ضرورت دارد که اصول و مبانی جشنواره های هنری فجر در شورای عالی انقلاب فرهنگی ثبت شود و ره های فجر به عنوان رویدادهای مهم و باسابقه ثبت ملی و بین المللی شوند. در چهلمین سال انقلاب اسلامی فرصتی است که رویدادهای هنری نیز به این مناسبت برنامه هایی را ارائه کنند که در گزارش های ارائه شده فجر موضوع چهل سالگی انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گرفته و برنامه هایی اجرا خواهد شد. کمیسیون هنر و معماری با توجه به گزارش ها و مسایل مدیران و دبیران، گزارشی از فعالیت ها، ضرورت ها و نیازها و دستاوردهای هنری و جشنواره ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می کند.»
 
در ادامه جلسه اعضای کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی نظرات خود را درباره جشنواره های فجر بیان کردند.
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 دی 1397 - 11:51

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود علی ترابی: با این بودجه امکان جریان‌سازی در موسیقی فراهم نیست | موسیقی ما