برنامه یاد بعضی نفرات
 
معرفی برگزیدگان جشنواره نوشتارها و وب‌سایت‌های موسیقی معرفی شدند
موسیقی ما - مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره نوشتارها و وبسایت‌های موسیقی در اینترنت 24 اسفند با معرفی برگزیدگان در رشته‌های مختلف در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزار شد.

این جشنواره با حمایت گروه ژی، موسسه فرهنگی و هنری رادنواندیش و فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

برنامه با پخش کلیپ معرفی گروه ژی و خوش آمد گویی سوفی منشی پور مجری برنامه، آغاز شد و در ادامه برنامه گروه "کران"، متشکل از دانشجویان رشته موسیقی دانشگاه هنر به سرپرستی غزل همایونی و پارسا شرافتی به روی صحنه آمده و به اجرای آثاری از ساخته‌های محمد رضا لطفی پرداخت؛ اعضای این گروه شامل: غزل همایونی: تار، پارسا شرافتی: کمانچه، محمدجواد محمدشاهی: بمتار، بنان گلکار: تمبک بودند.

پس از اجرای گروه کران، دکتر محمد سریر، آهنگساز پیشکسوت و از موسسان خانه هنرمندان ایران به ایراد سخنرانی پرداخت؛ وی به اهمیت رسانه اینترنت در خبر رسانی و آگاه سازی مخاطبین در سالهای اخیر اشاره کرد و از سجاد پورقناد، دبیر شش دوره قبل جشنواره به خاطر زحمات و کوشش‌هایی که در برپایی جشنواره به طور مستقل در تمام این سالها داشته تشکر کرد. وی ابراز امیدواری کرد که هرچند برپایی رویدادهای اینچنینی به طور مستقل از کمک‌های دولتی بسیار سخت است، اما این سختی‌ها به نوعی استقلال رأی خواهد انجامید.

پس از سخنرانی دکتر سریر، نوبت به اجرای تک نوازی پیانوی محمد جواد بهرامی، برگزیده نخستین دوره جایزه پیانوی باربد رسید. وی به اجرای بالادی از فردریک شوپن و اتودی از فرانتس لیست پرداخت که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

در بخش بعدی کلیپی از عکس‌ها و رویدادهای شش دوره قبل جشنواره نمایش داده شد.

برنامه با اجرای وکال و پیانو توسط رضا پور خلیلی (آواز باریتون) و سروش ستاری (پیانو) ادامه پیدا کرد. در این بخش از برنامه، یک آریا از اپرای "مکبث" ساخته جوزپه وردی اجرا شد.

بعد از استراحتی کوتاه برنامه با اجرای ارکستر سازهای ملی نوجوانان و جوانان ایران به سرپرستی آرمان نوروزی و به رهبری مهرداد میرزایی ادامه پیدا کرد. این گروه دو تصنیف "ای حریفان" و "شبنورد"، از ساخته‌های محمد رضا لطفی را برای بینندگان برنامه اجرا کردند.

در ادامه آروین صداقت کیش، نماینده هیئت امنای جشنواره به ایراد سخنرانی پرداخت. وی درباره دلایل تأخیر یکساله بین جشنواره ششم و هفتم و تغییرات ساختاری جشنواره توضیح داد و ابراز امیدواری کرد که تغییر دبیر جشنواره و هیئت داوران به پویایی هرچه بیشتر جشنواره و گسترش طیف شرکت کنندگان کمک خواهد کرد.

پس از سخنرانی آروین صداقت کیش، پوریا رمضانیان، دبیر هفتمین دوره جشنواره نوشتارها و سایت‌های موسیقی بیانیه خود را ایراد کرد. وی از حذف شدن بخش گفتگو از فراخوان جشنواره گفت و از بی مایه بودن حجم عظیم مطالب مرتبط با موسیقی در اینترنت ابراز نگرانی کرد. وی برقراری کارگاه‌های آموزشی در حیطه پژوهش را که در دوره‌های آغازین جشنواره بخش مهمی از آن بوده را بسیار مثبت ارزیابی کرد و ابراز امیدواری کرد برگرداندن این بخش به جشنواره، برای دوره‌های بعد به بهبود کیفیت نوشتارهای موسیقی در اینترنت کمک کند.

در ادامه کلیپی از موسسه فرهنگی و هنری رادنواندیش از حامیان جشنواره پخش گردید و سپس کیوان فرزین به نمایندگی از هیئت داوران هفتمین دوره جشنواره، بیانیه هیئت داوران را ایراد کرد و بعد از آن، مراسم اهدای جوایز آغاز شد که در این بخش بهرنگ تنکابنی از دیگر اعضای هیئت داوران اسامی برندگان را اعلام کرد:

جوایز بخش اصلی:

گزارش:

هیئت داوران هیچ کدام از آثار ارسالی را شایسته دریافت جایزه و یا تقدیر تشخیص نداد.

ترجمه:

هیئت داوران به خاطر معرفی سیستم آموزشی موسیقی کودکان از منیره خلوتی مترجم مطلب "ال‌سیستما و مدل موسیقایی اجتماعی متولد ونزوئلا" تقدیر به عمل ‌آورد. جایزه بهترین ترجمه به دلیل انتقال یک تجربه مفید در شناخت موسیقی بومی تقدیم شد به حامد قنواتی مترجم مطلب "تجربه و کار میدانی: دیدگاه یه پژوهشگر بومی".

مقالات عمومی:

هیئت داوران به خاطر واکاوی مقوله عمر کوتاه آثار موسیقی پاپ از سجاد مالمیر نویسنده مقاله "چرا موسیقی پاپ ایران دیگر ماندگار نیست؟" تقدیر به عمل آورد. جایزه دوم بهترین مقاله به خاطر نگاه متفاوت و واقع‌بینانه نسبت به وضعیت موسیقی سنتی ایران تقدیم شد به کامیار صلواتی نویسنده مقاله "آیا موسیقی ایرانی در دوران انتقال به سر می‌برد؟". جایزه اول بهترین مقاله به خاطر تببین جذاب و خواندنی یک مفهوم جدید تقدیم شد به محمد خلیلیان نویسنده مطلب "ایندی‌بندها، جریان تازه موسیقی راک ایران".

مقالات تخصصی:

جایزه بهترین مقاله تخصصی به خاطر انتقال و آموزش مفاهیم بنیادین موسیقی به زبان ساده و جذاب تقدیم شد به شاهین مهاجری نویسنده مقالات "فواصل خنثی و میانه" و"سری هارمونیک، معدن فواصل موسیقایی".

یادداشت:

هیئت داوران به خاطر نگاه متفاوت نگارنده به مقوله سانسور موسیقی رپ از فرزان صوفی نویسنده مطلب "به بهانه حواشی ایجاد شده برای موسیقی تیتراژ سریال رقص روی شیشه" تقدیر به عمل ‌آورد.

جایزه بهترین یادداشت به دلیل نگاه جسورانه و بازتاب حواشی مخرب بر رفتار موسیقی‌دانان تقدیم شد به امیر بهاری نویسنده مطلب "در حاشیه پروژه اینترنوا؛ شب طویل مینی‌مالیست‌ها".

نقد:

هیئت داوران به خاطر توجه ویژه‌ نگارنده به بررسی اجراهای تخصصی از بابک ولی‌پور نویسنده مطلب "یادداشتی بر اجرای آنسامبل کارگاه موسیقی باروک" تقدیر به عمل آورد.

جایزه بهترین نقد به دلیل انتخاب سوژه و نگاه جالب توجه نگارنده به موضوع تقدیم شد به امیر بهاری نویسنده مطلب "درباره موسیقی متن فیلم بمب، یک عاشقانه".

جوایز بخش جنبی:

گزارش:

هیئت داوران هیچ کدام از آثار ارسالی را شایسته دریافت جایزه و یا تقدیر تشخیص نداد.

ترجمه:

هیئت داوران هیچ کدام از آثار ارسالی را شایسته دریافت جایزه و یا تقدیر ندانست.

مقالات عمومی:

جایزه بهترین مقاله عمومی بخش جنبی به خاطر طرح مسائل جالب توجه در زمینه ارتباط هنر نقاشی و موسیقی تقدیم شد به مرجان مدنی رزاقی نویسنده مطالب "گوش دادن به نقاشی‌ها" و "نقش کردن موسیقی".

مقالات تخصصی:

جایزه دوم بهترین مقاله تخصصی در بخش جنبی به دلیل تمرکز و بررسی دقیق در موسیقی مقامی تقدیم شد به مژگان چاهیان نویسنده مقاله "بررسی و تحلیل تکنیک‌های آوازی مقام‌های لو و هرایی"

جایزه بهترین مقاله تخصصی در بخش جنبی به دلیل ارائه یک تحقیق جامع و دقیق تقدیم می‌شود به محسن نورایی و امیرحسین جزء رمضانی نویسندگان مقاله "رویکردهای شرق‌شناسانه در آثار دبوسی".

یادداشت:

جایزه بهترین یادداشت بخش جنبی به خاطر نگاه نو و متفاوت و برخورد تحلیلی درست نسبت به استفاده از ترم "موسیقی فاخر" تقدیم شد به بیتا یاری نویسنده مطلب "موسیقی فاخر کدام موسیقی است؟"

همچنین هیئت داوران به خاطر توجه درست و نگاه منتقدانه نگارنده به مقوله استفاده تبلیغاتی ارگان‌های دولتی از حضور زنان در عرصه موسیقی از بیتا یاری نویسنده مطلب"درباب اجرای نزهت امیری با ارکستر ملی ایران" تقدیر به عمل آورد.

نقد:

جایزه بهترین نقد در بخش جنبی به خاطر نگاه دقیق به روند تغییر رویکرد تولید موسیقی در فعالیت گروه بمرانی از ابتدا تا کنون تقدیم شد به محمد خلیلیان نویسنده مطلب "در مسیر پاپ".

سایت:

در بخش سایت برگزیده، هیئت داوران از سایت "خانه ترمپت ایران" تقدیر کرد.

در انتهای برنامه آنسامبل ساز دهنی آکو به سرپرستی الیاس دژآهنگ قطعاتی را از رپرتوآر موسیقی کلاسیک و موسیقی فیلم اجرا کردند.

منبع: 
هنرآنلاین
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 اسفند 1397 - 01:14

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود معرفی برگزیدگان جشنواره نوشتارها و وب‌سایت‌های موسیقی معرفی شدند | موسیقی ما