برنامه یاد بعضی نفرات
 
چیزی را خوانده‌ام که عقیده‌ام بوده است
فرزاد فرزین می‌گوید «دلصدا» آخرین حضور او در آلبوم‌های گروهی است
چیزی را خوانده‌ام که عقیده‌ام بوده است
موسیقی ما - بهمن بابازاده: اگر پی گیر اخبار موسیقی کشور باشید حتما خبر کنسرت عجیب و غافلگیر کننده فرزاد فرزین در برج میلاد به گوشتان رسیده. برنامه‌ای که به شدت مورد توجه رسانه‌ها و مخاطبان موسیقی قرار گرفت و باعث شد فرزین باز هم بیشتر و بیشتر به اجرای برنامه‌های «متفاوت» معروف شود. او آخرین خواننده‌ای است که در البوم «دلصدا» با یک قطعه حضور دارد.

  • پس از حضور پر سر و صدای تو در البوم «خاص» و اتفاقات ناخوشایندی که برای آن آلبوم افتاد، پیش بینی می‌شد که فرزاد فرزین دیگر در آلبوم‌های گروهی شرکت نداشته باشد. ولی حضورت در «دلصدا» همه این پیش بینی‌ها را به هم زد.
من با تیم سازنده این آلبوم سابقه همکاری قبلی داشتم و یک کار برایشان ساخته و خوانده بودم به نام «کشتی صلح» که انصافا هم جزو یکی از بهترین کار‌هایم است که به شدت هم دوست‌اش دارم. بعد از آلبوم «خاص» خود من هم واقعا دوست نداشتم دیگر در هیچ آلبوم گروهی‌ای حضور داشته باشم. بدون تعارف بعد از این آلبوم واقعا برای حضور در آلبوم‌های گروهی قطعا جدی‌تر تصمیم خواهم گرفت. پیشنهاد این حضور به من شد و با توجه به ایده اولیه که مجموعه محوریتی حول و حوش جنگ را داشت، قبول کردم که در آن حضور داشته باشم.

  • قطعه‌ات در این البوم «راه من» نام دارد که داستان جالبی هم دارد.
 این ترانه راه و مسیر یک رزمنده و شهید را برای یک جوان امروزی توصیف می‌کند که می‌گوید برای چه آرمانهایی جنگیدیم و چه ارزش‌هایی در ان دوره مهم و حیاتی به حساب می‌آمد.

  • تصویری از زمان جنگ در ذهن تو مانده؟
وقتی بمب باران می‌شد و صدای آژیر را می‌شنیدیم، به پشت آسانسور خانه پناه می‌بردیم. آن موقع خانه ما در محله ستارخان تهران بود. همه همسایه‌ها آنجا قایم می‌شدیم که دقیقا دید داشت به پنجره همسایه‌ها که می‌شد از آنجا همه چیز را دید. یک بار که این آژیر به صدا در آمد و ما به‌‌ همان پناهگاه‌مان رفتیم، بمب دقیقا ۶ خانه بالا‌تر از خانه ما فرود آمد و همه شیشه‌های آن پنجره‌ها خرد شد و صدای وحشتناکی آمد که آن تصویر هنوز هم در ذهن من با جزئیات تمام مانده.

  • درباره تیم کاری‌ات در اینالبوم هم توضیح می‌دهی؟
حامد رجبی و مسعود محمدی ترانه کار را سروده‌اند. آهنگساز کار خودم هستم و مهران خلیلی هم تنظیم این قطعه را برعهده داشت. البته باید اعلام که یک بار این کار توسط عباس لطیفی ساخته شد که مورد پسند قرار نگرفت و تهیه کننده‌ها دوست نداشتند کار را و به همین خاطر من کار را تغییر دادم.

  • فکر می‌کنی مخاطبان‌ات در مورد حضور تو در این آلبوم چه واکنشی داشته باشند؟
آنهایی که من را می‌شناسند خوب می‌دانند که من آدم وطن دوستی هستم. چندین بار برای ایران خوانده‌ام و همیشه در این طور مواقع هم پیشتاز بوده‌ام. مردم باید قضاوت کنند. انت‌هایش این است که این کار را دوست ندارند دیگر. همین تجربه‌ای می‌شود برای انتخاب‌های بعدی من برای حرکت رو به جلو.

  • پیش بینی‌ات در مورد آخر و عاقبت این آلبوم چیست؟ فکر می‌کنی بالاخره این آلبوم می‌تواند طلسم شکست‌های بزرگ تجاری آلبوم‌های گروهی را بشکند؟
دلیل اینکه من در اینالبوم هستم اصلا ربطی به پاپ بودن آن ندارد. من یک سری عقاید شخصی دارم و با توجه به اینکه اینجا جایی بود که بیشتر شنیده می‌شد ترجیح دادم که قسمت‌های اجتماعی آثار خودم را در این البوم منتشر کنم. کارهایی که جزء عقاید من است.

  • ده سال بعد اگر قطعه «راه من» را گوش کنی چه حسی خواهی داشت؟
اولین چیزی که به ذهن‌ام می‌رسد قطعا این است که چیزی را خوانده‌ام که عقیده‌ام بوده. و قطعا هم راضی خواهم بود.

  • تجربه آلبوم‌های گروهی‌ای مثل «هشت»، «سلام آقا» و «خاص» نشان داده که این قبیل آلبوم‌ها هیچوقت مورد توجه قرار نمی‌گیرند و نمی‌توانند آن طور که باید در بین مردم همه گیر شوند. چه دلایلی را برای این اتفاق مثمر ثمر می‌دانی؟
در این مبحث دو نکته خیلی مهم است. اول اینکه وقتی خواننده‌ای در یک پکیج رقابتی قرار می‌گیرد باد دید رقبا چه کسانی هستند و چقدر آن آلبوم برایش مهم است. مهم بودن یک آلبوم زمانی محقق می‌شود که آلبوم پاپیولار باشد. در یک آلبوم پاپیولار هم وقتی حس رقابت پیش نیاید روشن است که کلیت مجموعه نمی‌تواند چیز قابل توجهی از آب در بیاید. سرعت و فورس زمان هم که همیشه در این پروژه‌ها وجود دارد و آن هم به کلیت ماجرا لطمه می‌زند. بعد هم بدیهی است که یک خواننده حساسیتی که برای البوم خودش دارد را هرگز در قبال یم تراک برای آلبومی گروهی، ندارد. همه این‌ها دلایل عمده ایست که آلبوم‌های گروهی آن کیفیت مطلوب را نداشته باشند.

  • من سوالم را نتوانستم خوب مطرح کنم. من منظورم این است که فرزاد فرزین چه دلیلی دارد که مثلا در آلبوم «خاص» حضور داشته باشد؟ توجیه مالی دارد؟ نوجیه رقابتی دار د؟
توجیه مالی که نه. قطعا در این لحظه این طور نیست. شاید در آن زمان بوده. بالاخره زمان می‌گذرد و آدم‌ها تغییر می‌کنند. ولی من الان با ضرص قاطع به تو می‌گویم که اگر آلبوم «خاص» الان و در این زمان به من پیشنهاد می‌شد، قطعا حضور پیدا نمی‌کردم. الان هم به تو می‌گویم که من را دیگر در هیچ البوم گروهی دیگری نخواهی دید. مگر اتفاق خاص و سوژه‌ای خاص مثل «دلصدا» باشد. حرفم را باز هم در مورد آلبوم خاص صد بار دیگر هم اگر بپرسی باز هم تکرار می‌کنم که قطعا حضورم در اینالبوم اشتباه بزرگی در همه عمر هنری من بود.
منبع: 
تاریخ انتشار : یکشنبه 4 دی 1390 - 00:00

برچسب ها:

دیدگاه‌ها

87
سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

چه قد رشیدی!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

نگفتن بالاخره این آلبوم کی میاد ؟!!... بی صبرانه منتظر این آلبوم با قطعه بی نظیر فرزاد هستیم ...

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

از حس وطن پرستیت خوشم اومد واقعا مردی دمت گرم به امید شنیدن البوم شلیک

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

فرزاد فرزین بهترین خواننده ایران

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

نوکرتیم سلطان فرزین

سامان و پژمان عاشقان فرزاد

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

واقعا حرف نداری فرزاد جان

در ضمن با اجازه مدیریت سایت موسیقی ما

فرزاد بوک افتتاج شد.... چیزی شبیه همان فیس ب..
لطفا جهت عضویت به سایت زیر برید

www.farzadfarzin.in

ف
سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

شلیک فرزادفرزین در راه است...
بهترینی فرزاد...

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

واقعا بی نظییییییییییییری !

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

فرزاد عزیزم یددددووونننه ای عاشق همین احساست هستم البوم خاص خوب بود ایشالا دلصدا بهتره بی صبرانه منتظر البوم شلییییییییییییییییییییییییییییک هستم و البته کنسرت متفاوت منتظر دسته گل من بازهم برای هزارمین بار بعد از قطعه سوپراستار باش تا عمر دااااررررممممم دووووووووسسسسستتتت دددداااارررررممممممم عااااششششققققتتتتممممم

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

دوستان آیا فرزاد با آرمین عظیمی نسبتی داره؟؟

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

star of pop:just ffffffffffffffffffffarzad ffffffffffffffffffffarzin

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:52

behtariniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii farzad

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود چیزی را خوانده‌ام که عقیده‌ام بوده است | موسیقی ما